Το οργισμένο μήνυμα της Χρύσας Παππά: «Τι γίνεται ρε; Αποφασίσατε να μας κάψετε ζωντανούς»
Showbiz

Το οργισμένο μήνυμα της Χρύσας Παππά: «Τι γίνεται ρε; Αποφασίσατε να μας κάψετε ζωντανούς»

Οργή και θλίψη είναι τα κυριότερα συναισθήματα που έχουν φωλιάσει τις τελευταίες ώρες στους Έλληνες, οι οποίοι παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα την καταστροφική μανία των πυρκαγιών ανά την Ελλάδα. 

Και πώς θα μπορούσαμε να νιώθουμε αλλιώς όταν χιλιάδες στρέμματα από παρθένα δάση έχουν γίνει στάχτη, όταν οι περιουσίες ανθρώπων έχουν εξαφανιστεί και όταν έστω και ένας άνθρωπος χάνει τη ζωή του, όπως ο 38χρονος εθελοντής πυροσβέστης που άφησε την τελευταία του πνοή μετά τη φωτιά;

Η γνωστή ηθοποιός Χρύσα Παππά με μία λιτή της ανάρτηση, δεν μάσησε τα λόγια της αλλά εκτός εαυτού και εκείνη με όσα συμβαίνουν τόσο στα βόρεια της Αττικής όσο και σε Εύβοια αλλά και Πύργο όπως και στο Γύθειο, ξέσπασε εναντίον εκείνων που προκαλούν τέτοια τραγωδία.

"Παρακολουθώ δελτία για τις πυρκαγιές και ρωτούν οι δημοσιογράφοι “Εναέρια μέσα υπάρχουν; Πυροσβέστες υπάρχουν;”. Έχω ακούσει τρεις φορές σε διαφορετικά μέτωπα την απάντηση “όχι”. Τι γίνεται ρε; Αποφασίσατε να μας κάψετε ζωντανούς και να καταστρέψετε ό,τι υπάρχει;”

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved