Ο Βέρτης αναστέλλει τις εμφανίσεις του λόγω των πυρκαγιών: «Προσευχόμαστε για τις όλες τις ψυχές»
Showbiz

Ο Βέρτης αναστέλλει τις εμφανίσεις του λόγω των πυρκαγιών: «Προσευχόμαστε για τις όλες τις ψυχές»

Ο Νίκος Βέρτης και ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται, πήραν την απόφαση για ακόμα ένα τριήμερο να αναστείλουν τη λειτουργία και τις εμφανίσεις του τραγουδιστή λόγω των τραγικών επιπτώσεων των πυρκαγιών που συνεχίζουν να καίνε τα πάντα. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που το μαγαζί παραμένει κλειστό καθώς η αρχή έγινε -και μάλιστα όχι μόνο μία φορά- με τον κορονοϊό.

Το νυχτερινό κέντρο, παρ' όλο που είχε ανοίξει τις πύλες του για να δεχτεί τους θαμώνες του, την πρώτη κιόλας εβδομάδα λειτουργίας του για τη σεζόν χρειάστηκε να αναστείλει τη λειτουργία του λόγω αύξησης κρουσμάτων.

Για άλλο λόγο, το ίδιο σοβαρό όμως, ο Νίκος Βέρτης ανακοίνωσε ότι ούτε αυτό το σαββατοκύριακο θα ανοίξει το Yton.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση:

«Μετά την πολύ δυσάρεστη κατάσταση των ημερών, αποφασίσαμε να αναστείλουμε τη λειτουργία του καταστήματος YTON the music show και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τις 21 Αυγούστου.

Προσευχόμαστε για τις όλες τις ψυχές, να μείνουν εκτός κινδύνου, όμως και για την πλούσια βλάστηση φυσικά, τις περιουσίες που με τόσο κόπο απέκτησε ο καθένας ξεχωριστά… ο καθένας μας ας βοηθήσει όπως και όσο μπορεί με τον δικό του τρόπο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved