Ώρες αγωνίας για την Άννα Μαρία Λογοθέτη: «Όταν έφυγα από το σπίτι η φωτιά ήταν 5 στενά πιο πάνω»
Showbiz

Ώρες αγωνίας για την Άννα Μαρία Λογοθέτη: «Όταν έφυγα από το σπίτι η φωτιά ήταν 5 στενά πιο πάνω»

Θυμάστε την Άννα Μαρία Λογοθέτη που τη δεκαετία του 90 ήταν ένα από τα κορίτσια του Ciao ANT1 και είχε κάνει... σουξέ με την εντυπωσιακή της εμφάνιση και τα νάζια της; 

Η άλλοτε παρουσιάστρια έζησε ώρες αγωνίας με τη φωτιά στην Αττική καθώς η φωτιά απείλησε και το δικό της σπίτι, που βρίσκεται στους Αδάμες, στα σύνορα με τη Νέα Κηφισιά, όπως η ίδια αποκάλυψε.

Η Άννα Μαρία Λογοθέτη, το βράδυ της Πέμπτης, όταν η φωτιά είχε "καταπιεί" την περιοχή, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει κακήν κακώς το σπίτι της για να σωθεί. Όπως αποκάλυψε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook:

"Η σκέψη μου είναι σε όλους τους ανθρώπους της πολιτικής προστασίας , της πυροσβεστικής που δίνουν πραγματική μάχη με την κόλαση. Είμαι καλά και σας ευχαριστώ όλους για την θετική σκέψη σας και τις ευχές σας. Με όλη μου την ψυχή θέλω να ευχαριστήσω τον αστυνομικό που χιλιοπαρακάλεσα να με αφήσει να ανέβω στο σπίτι μου, να πάρω έστω ό,τι προλάβω με την υπόσχεση πως θα κάνω 5 λεπτά. Τόσο έκανα γιατί δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Δεν υπάρχουν λόγια. Όταν έφυγα από το σπίτι η φωτιά ήταν περίπου 5 στενά πιο πάνω. Δεν ξέρω τι θα βρω, αλλά θα επιβιώσω γιατί τέτοια είμαι. Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Πάνω από όλα η ζωή μας και τεράστια καρδιά στα παλικάρια που παλεύουν για εμάς".

Η Άννα Μαρία Λογοθέτη φιλοξενήθηκε σε φιλικό σπίτι μέχρι να δει τι ακριβώς είχε συμβεί με το σπίτι της. Λίγες ώρες αργότερα, η ίδια επανήλθε με νέο μήνυμα, ενημερώνοντας για την έκβαση των γεγονότων:

"Μόλις ενημερώθηκα, το σπίτι μου είναι όρθιο. Το ρεύμα αποκαταστάθηκε, πεζοπόροι κάνουν έλεγχο συνεχώς και μόνο η ατμόσφαιρα δεν είναι ιδανική. Η πρόσβαση στην περιοχή ανοιχτή. ΟΛΑ ΚΑΛΆ χάρη στους ήρωες πυροσβέστες, πεζοπόρους και εθελοντές. Υπάρχει Θεός, υπάρχει όμως και ψυχή. Τα μηνύματα σας χαραγμένα μέσα μου και οι ευχές με τις θετικές σας σκέψεις ακόμη μπροστά στα μάτια μου. Δεν έχω λόγια. Το μόνο που έχω είναι ευγνωμοσύνη προς όλους σας, ΟΛΟΥΣ. Δύναμη και κουράγιο σε όλες τις περιοχές που δοκιμάζονται σε όλη την Ελλάδα, με μόνη σκέψη να μην έχουμε απώλειες.
Όλοι μαζί θα το περάσουμε και θα το ξεπεράσουμε και αυτό".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved