Η ολοσχερής καταστροφή του καταφυγίου ζώων της Τσάνταλη και ο πανικός της Μπάρκα για τα σκυλιά της!
Showbiz

Η ολοσχερής καταστροφή του καταφυγίου ζώων της Τσάνταλη και ο πανικός της Μπάρκα για τα σκυλιά της!

Η Κατρίνα Τσάνταλη αποκάλυψε μέσω των social media ότι το καταφύγιο ζώων που διέθετε στο Πολυδένδρι ενώ η Δανάη Μπάρκα η οποία βρίσκεται εκτός Αθηνών αναζητούσε τα σκυλιά της τα οποία είχε αφήσει σε ξενοδοχείο ζώων που βρίσκεται στην ίδια περιοχή. 

Η Κατρίνα Τσάνταλη σε μία πραγματικά πολύ συγκινητική ανάρτησή της, γεμάτη όμως πόνο και θλίψη, αποκάλυψε ότι το καταφύγιο ζώων που διέθετε στο Πολυδένδρι κάηκε ολοσχερώς.

«Το καταφύγιο μας επίσημα δεν υπάρχει πια. Τα ζώα μας είναι σε ασφαλές μέρος και αυτό έχει σημασία. Δεν έχουμε λόγια αυτή τη στιγμή. Το μόνο σίγουρο πως θα τα ξανακάνουμε όλα. Συγκεντρωνόμαστε να σώσουμε ότι άλλα ζώα μπορούμε.

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις προσευχές. Προσεύχομαι για όλους μας, να περάσει σύντομα αυτός ο εφιάλτης. Καλή δύναμη και καλή τύχη.

Κατρίνα».

Με τη βοήθεια του Κώστα Αναγνωστόπουλου, του συντρόφου της Ανδρέα Βούλγαρη και της Ιλένια Ουίλιαμς, η Κατρίνα Τσάνταλη κατάφερε να απομακρύνει από εκεί τα ζώα ώστε να μην κινδυνεύσουν.

Την ίδια ώρα όμως ζούσε την απόλυτη αγωνία η Δανάη Μπάρκα η οποία είχε φύγει για διακοπές, έχοντας αφήσει τα σκυλιά της σε ξενοδοχείο ζώων στην Βαρυμπόμπη. Οι φωτιές που ξέσπασαν εκεί την ανησύχησαν και η ίδια δεν κατάφερε να κρύψει την αγωνία της για την έκβαση των πραγμάτων.

"Παιδιά μην με ρωτάτε για τα σκυλιά, δεν έχω επικοινωνήσει, προσπαθώ πολλές ώρες. Κάποιος έγραψε ότι πήγαν σε ένα άλλο μέρος πάλι για σκυλάκια αλλά πήρα εκεί και μου είπαν ότι δεν ισχύει. Παλεύω να γυρίσω εσπευσμένα στην Αθήνα, δεν έχω σήμα και έχω χάσει και επαφή με τα σκυλιά μου. Είμαι σε πανικό. Αν έχω νεότερα φυσικά και θα σας ενημερώσω. Μέχρι τότε όποιος έχει νεότερα ας είμαστε σε επαφή" έγραψε η παρουσιάστρια.

Λίγες ώρες αργότερα όμως η αγωνία της έλαβε τέλος αφού ενημερώθηκε ότι τα σκυλάκια της ήταν καλά. Επανήλθε λοιπόν με νέα ανάρτηση και έγραψε χαρακτηριστικά:

"Παιδιά σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τη βοήθεια. Το ευχαριστώ είναι λίγο. Βρέθηκε ο μεζές και η ρόξυ".

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved