"Τυφλοσούρτης" δια χειρός... Θοδωρή Αθερίδη
Showbiz

"Τυφλοσούρτης" δια χειρός... Θοδωρή Αθερίδη

«Τυφλοσούρτης» ονομάζεται η νέα αστυνομική κωμωδία που υπογράφει ο Θοδωρής Αθερίδης. Πρωταγωνίστρια είναι η Σοφία Φιλιππίδου, στο ρόλο μιας τυφλής ζαχαροπλάστισσας και ο Θοδωρής Αθερίδης στο ρόλο του σκύλου ενώ τον θίασο συμπληρώνουν η Ζέτα Μακρυπούλια στον ρόλο της αστυνομικού που καλείται να εξιχνιάσει το ριφιφί, ο Χρήστος Πλαϊνης στον ρόλο ενός πρώην ποδοσφαιριστή σε Ιταλική ομάδα και η Νίκη Γαβριηλίδου.

Για όλα αυτά μίλησαν οι συντελεστές της παράστασης σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε στο θέατρο
“Πέρσι το Πάσχα ήταν νομίζω κοντά όταν σκέφτηκα την παραγωγή του επόμενου έτους, γνωρίζοντας ότι δεν θα είναι η Σμαράγδα στο θέατρο, με την οποία έχουμε συνηθίσει τα τελευταία 8 χρόνια να δουλεύουμε μαζί, έτσι σκεφτόμουνα ένα κεντρικό πρόσωπο που να με εμπνεύσει και πολύ γρήγορα κατέληξα στην Σοφία Φιλιππίδου. Πρίν όμως της ανακοινώσω ο,τιδήποτε ήξερα ότι καλό θα ήταν να κάνω μια γαργαλιστική ιστορία, ώστε σαφέστατα να την εξιτάρει στο να μπει στην διαδικασία.
Το βασάνισα καμιά 10-15 μέρες στο μυαλό μου και της τηλεφωνώ προτείνοντάς της να παίξει μια τυφλή ζαχαροπλάστισσα , που από μόνο του είναι αστείο, όπως καταλαβαίνετε και εγώ να παίξω έναν σκύλο, ο οποίος να έχει σχέση μαζί της, να την οδηγεί… γιατί ακόμα δεν ήξερα τι θα γράψω ήξερα απλά αυτά τα δυο πρόσωπα. Η Σοφία αντέδρασε πάρα πολύ θετικά στην αρχή αλλά από την άλλη ήξερα ότι αν αυτό που θα γράψω δεν της αρέσει μπορεί και να μου έλεγε: «είπαμε , ξεείπαμε, αφού είναι χάλια αυτό το πράγμα … κ.λ.π», οπότε πήγαινα με πολύ προσοχή και δεν σας κρύβω ότι σελίδα την σελίδα της το έστελνα και της ζητούσα αν είχε και αντιρρήσεις να μου τις πει. Πολλά απ όσα συμβαίνουν στο έργο είναι δικές της ιδέες, από πράγματα που έχει δει , από προτάσεις που μου έκανε, δηλαδή υπήρχε μια συνεργασία είτε τηλεφωνική είτε μέσω mail, τα οποία προσπάθησα να τα ενσωματώσω.
Επίσης συνεργάζομαι για πρώτη φορά στο θέατρο με την Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία ήταν μαθήτριά μου και έχουμε παίξει στην τηλεόραση μαζί σε ένα σίριαλ, έτσι τώρα κλείνει ο κύκλος. Με την Νίκη Γαβριηλίδου και τον Χρήστο Πλαϊνη εξακολούθησε η συνεργασία, δηλαδή με την Νίκη, που είναι και βοηθός σκηνοθέτη , είχαμε συνεργαστεί ξανά πέρσι στο θέατρο Αλίκη, ήταν στην Στρίγγλα και ήταν και στην Ελένη. Με τον Χρήστο είναι πάρα πολλά τα έργα που έχουμε ξανασυνεργαστεί και με την Σοφία Φιλιππίδου βέβαια έχουμε ξανασυνεργαστεί θεατρικά στο Full Monty” δήλωσε ο Θοδωρής Αθερίδης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved