Πάολα - Βασίλης Καρράς: Ακύρωσαν στην αποψινή τους συναυλία λόγω των πυρκαγιών
Showbiz

Πάολα - Βασίλης Καρράς: Ακύρωσαν στην αποψινή τους συναυλία λόγω των πυρκαγιών

Κι αυτό το καλοκαίρι όπως κάθε χρόνο ο Βασίλης Καρράς δε ξέχασε το κοινό του στην Ήπειρο που τον λατρεύει αφάνταστα και είναι παρόν σε κάθε εμφάνισή του.

Έτσι λοιπόν ήταν προγραμματισμένο, απόψε (7/8) να εμφανιστεί σε μεγάλο και γνωστό καλοκαιρινό κέντρο διασκέδασης στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, για όλους τους θαυμαστές του στην Ήπειρο.
Στη παρέα του η μοναδική Πάολα, σε ένα πρόγραμμα φωτιά!

Ωστόσο, η επικαιρότητα και τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες έφεραν την αναβολή της συναυλίας τους.

Μετά τα πολύ δυσάρεστα γεγονότα των τελευταίων ημερών που συμβαίνουν στη χώρα μας, οι συνεργάτες μας , οι συντελεστές της παράστασης και εμείς, είμαστε σε πολύ άσχημη θέση να ακυρώσουμε την αποψινή συναυλία και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τις 11 Αυγούστου. Σας ευχαριστούμε πολύ, ας είμαστε ασφαλείς μέχρι τότε και τα λέμε σύντομα», έγραψε χαρακτηριστικά η Πάολα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχει δημιουργηθεί στο Facebook εκδήλωση από τη σελίδα " Όρε καψούρα που τραβάτε όλοι σας" που στηρίζει το Βασίλη Καρρά όλα αυτά τα χρόνια και ήδη υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τους θαυμαστές του Βασίλη Καρρά στην Ήπειρο που δηλώνουν παρόντες στη μεγάλη βραδιά, αφού ο αγαπημένος τους καλλιτέχνης απουσιάζει μεγάλο χρονικό διάστημα από κοντά τους λόγο της πανδημίας του κορονοϊού. Μπορεί λοιπόν να μην εμφανιστεί απόψε αλλά θα κάνουν υπομονή για την επόμενη εβδομάδα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved