Ασημακοπούλου: Η επιστροφή στην καμένη γη και η κατάθεση ψυχής: «Αυτό που ζήσαμε ήταν ένας εφιάλτης»
Showbiz

Ασημακοπούλου: Η επιστροφή στην καμένη γη και η κατάθεση ψυχής: «Αυτό που ζήσαμε ήταν ένας εφιάλτης»

Μόνο θλίψη και αγανάκτηση νιώθει η Έλενα Ασημακοπούλου μετά τις καταστροφικές φωτιές στον Άγιο Στέφανο όπου και βρέθηκε, καταγράφοντας με το κινητό της τραγικές εικόνες μιας και εκεί βρίσκεται η μόνιμη κατοικία της. 

Η γνωστή ηθοποιός, αναγκάστηκε το βράδυ της Πέμπτης να εγκαταλείψει κακήν κακώς το σπίτι προκειμένου να σωθεί η ίδια και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Με νέα ανάρτησή της σήμερα (7/8) αποκάλυψε ότι δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάει στο σπίτι της, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε στην περιοχή, καταγράφοντας με το κινητό της τηλέφωνο τις αποκαρδιωτικές εικόνες που αντίκρισε μετά τη φωτιά που έκανε στάχτη τα πάντα.

Η Έλενα Ασημακοπούλου, σε κακή ψυχολογική κατάσταση, έγραψε στη νέα αυτή ανάρτησή της:

“Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και τη στήριξή σας 4 μέρες τώρα… Αυτό που ζήσαμε ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης… Δεν έχω καταφέρει να γυρίσω στο σπίτι μας ακόμα… δεν έχουμε νερό και η κατάσταση είναι αποπνικτική… Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για όλους τους ανθρώπους, πυροσβέστες και εθελοντές, που κατάφεραν και σταμάτησαν τη φωτιά λίγο πριν τον οικισμό μας.

Λυπάμαι απεριόριστα για όλους όσους έχασαν τις περιουσίες τους τόσο άδικα. Εύχομαι και ελπίζω ότι θα υπάρξει τιμωρία σε όσους προκάλεσαν τόσο πόνο και καταστροφή”.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved