Baby... Boom στην ελληνική σόουμπιζ! Η Ευαγγελία Συριοπούλου έγκυος στο πρώτο της παιδί!
Showbiz

Baby... Boom στην ελληνική σόουμπιζ! Η Ευαγγελία Συριοπούλου έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Ευαγγελία Συριοπούλου η οποία σε λίγους μήνες από τώρα θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί

Η άλλοτε πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς Έλα στη θέση μου, είναι ήδη έξι μηνών έγκυος και έτσι σε περίπου τρεις μήνες θα ζήσει το θαύμα της ζωής με τον εδώ και δέκα χρόνια σύντροφό της Στράτο Πατσατζή.

Το ζευγάρι είναι μαζί πολλά χρόνια και αν και δεν σκέφτηκε ποτέ μέχρι σήμερα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ζει σαν παντρεμένο, μοιράζοντας την καθημερινότητά του.

Και πριν από λίγους μήνες, μόλις λίγο καιρό πριν η όμορφη ηθοποιός ολοκληρώσει τα γυρίσματα της σειράς που για πέντε χρόνια μας κρατούσε συντροφιά, έμαθε τα ευχάριστα νέα πως περιμένει τον καρπό του έρωτά τους.

Η ίδια δεν θέλησε να μοιραστεί τα ευχάριστα παρά μόνο με τους πολύ δικούς της ανθρώπους, προτιμώντας να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν τον περασμένο Ιούνιο όμως τίποτα στο έτσι και αλλιώς υπέροχο σώμα της Ευαγγελίας Συριοπούλου δεν μαρτυρούσε την εγκυμοσύνη της.

Πλέον η ίδια μπαίνει στην τελική ευθεία για τη γέννηση του μωρού της, το φύλο του οποίου κρατάει επτασφράγιστο μυστικό.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της:

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved