Το ξέσπασμα των celebs για τις φωτιές: Το σοκ των πρώτων εικόνων, οι ήρωες και οι ψευτοσελέμπριτι!
Showbiz

Το ξέσπασμα των celebs για τις φωτιές: Το σοκ των πρώτων εικόνων, οι ήρωες και οι ψευτοσελέμπριτι!

Αγανακτισμένοι αλλά και έντρομοι παρακολουθούν, όπως όλοι οι Έλληνες, οι celebrities την καταστροφική μανία των πυρκαγιών που έχουν σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά τους. 

Επώνυμοι, καλλιτέχνες και άνθρωποι της τηλεόρασης, με αναρτήσεις τους στα social media εκφράζουν την απέχθειά του για τις σκηνές... βιβλικής καταστροφής στις πληγείσες περιοχές, εξαίρουν το έργο των πυροσβεστών και του στρατού που με αυταπάρνηση βρίσκονται για πολλά 24ωρα στα μέτωπα της φωτιάς και εκφράζουν την απέχθειά τους για όλους εκείνους που θέλουν να δουν τα πιο όμορφα μέρη της χώρας μας στάχτη.

«Είναι εικόνες που δε βρίσκεις λέξεις να πεις…το ευχαριστώ είναι λίγο για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη που νιώθω για την προσφορά αυτών των ανθρώπων όπου η γενναιότητα της ψυχής τους υπερβαίνει την ανθρώπινη τους διάσταση… Αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας δεν πρέπει να ξεχαστεί όταν θα έρθει η επόμενη μέρα…» έγραψε η Δέσποινα Βανδή σε ανάρτησή της.

«Σας ευχαριστούμε για όλα. Απεριόριστη ευγνωμοσύνη» έγραψε ο Σάκης Ρουβάς από την πλευρά του απευθυνόμενος στους πυροσβέστες, ανεβάζοντας συγχρόνως και συγκλονιστικές φωτογραφίες τους εν ώρα δράσης.

Η Κάτια Ζυγούλη από την πλευρά της έφερε στο μυαλό της τον εφιάλτη στο Μάτι πριν από τρία χρόνια και μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά στις αναρτήσεις της:

"Δε ξέρω γιατί συμβαίνει όλο αυτό. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα το ξαναφτιάξουμε. Όλοι μαζί. Να πηγαίνουν όλα τα σχολεία για αναδάσωση. Κάθε μέρα. Τι να την κάνουν τη μόρφωση αν δεν υπάρχει ζωή γύρω τους; Δε ξέρω ποιοι είναι οι τύποι με τα γκαζάκια και εικασίες δε θέλω να κάνω.

Ξέρω όμως ότι όλο και κάτι έχουμε στο σπίτι μας που πραγματικά μπορούμε να προσφέρουμε σε ανθρώπους που έχασαν τα πάντα. Ας είμαστε όλοι μαζί. Ας μη ξεχάσουμε τους ανθρώπους που έχασαν τα πάντα όταν σβήσουν οι τελευταίες σπίθες. Πριν τρία χρόνια είχε φωνάξει όλη η Ελλάδα, “Ποτέ ξανά”.
Και να που συμβαίνει ξανά και ξανά και ξανά. Όμως θα το ξαναφτιάξουμε”.

Σοκαρισμένη είναι η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία ανέβασε σε φωτογραφία την εικόνα που αντίκρισε από τη φωτιά στην Εύβοια ενώ η ίδια βρισκόταν στη Χαλκιδική:

«Σήμερα, από το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, στη Μύτη στο Ποσείδι, παρακολουθούσαμε τους πυροσωρείτες από τις πυρκαγιές της Εύβοιας.
…της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ!!! …της ΕΥΒΟΙΑΣ!!!» έγραψε η παρουσιάστρια σοκαρισμένη.

Το δικό του ξέσπασμα μέσω social media είχε και ο the bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Δε φτάνει που καίγεται όλη η χώρα έχουμε και κάποιους ψευτό σελέμπριτι να το παίζουν φιλόζωοι και φιλάνθρωποι που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν σώσει ούτε ένα γατάκι από το δρόμο και δεν έχουν βοηθήσει ούτε έναν ηλικιωμένο να περάσει το φανάρι! Όμως έχουμε κάποιους ψευτόμαγκες να απειλούν ότι θα δείρουν όλους αυτούς που ανεβάζουν τις διακοπές τους φωτογραφίες. Εσείς που απειλείτε και το παίζεται νταήδες να τα βάλετε με αυτούς που πραγματικά φταίνε για τις φωτιές! Απλά τα κάνετε και τα λέτε εκεί που σας παίρνει. Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν 350 μέρες το χρόνο και έχουν 10 μέρες για να ξεφύγουν λίγο. Μπάστα λίγο ψευτόμαγκες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved