Η συγκλονιστική ανάρτηση του Τσαλίκη για την εθελόντρια πυροσβέστη: «Κατερίνα σε ευχαριστούμε»
Showbiz

Η συγκλονιστική ανάρτηση του Τσαλίκη για την εθελόντρια πυροσβέστη: «Κατερίνα σε ευχαριστούμε»

Το έργο της εθελόντριας πυροσβέστη Κατερίνας Ιωαννίδου εξήρε ο Γιώργος Τσαλίκης με ανάρτησή του στο Instagram.

Ο γνωστός τραγουδιστής και αντιδήμαρχος Περιστερίου, ο οποίος το ίδιο σοκαρισμένος παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στην Κατερίνα Ιωαννίδου η οποία δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της φωτιάς για πρώτη φορά.

Όπως πολύ εύστοχα έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης στην ανάρτησή του την οποία συνόδευε με μία πραγματικά πολύ δυνατή φωτογραφία της Κατερίνας Ιωαννίδου:

«INFLUENCER:Ο όρος προέρχεται από το ρήμα influence, που σημαίνει “επηρεάζω” – άρα γενικά αυτό το άτομο ασκεί επιρροή γύρω του. Οποιοσδήποτε άνθρωπος έχει να επιδείξει πράξεις που παρακινούν και εμπνέουν το κοινό με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, μπορεί να θεωρηθεί influencer!
Η Κατερίνα Ιωαννίδου από τον Πειραιά, εργάζεται ως υπάλληλος της Πολιτικής Προστασίας Σαρωνικού και είναι εθελόντρια πυροσβέστης.

Ενεργοποιήθηκε στον εθελοντισμό από τα 15 της και τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί στην πρώτη γραμμή στις φωτιές στην Ηλεία το 2007, στο Μάτι το 2018, αλλά και στις πλημμύρες στην Εύβοια και στη Μάνδρα. Όπως δήλωσε η ίδια στα «Νέα»: «Κακοποιήθηκα μικρή.. Τώρα θέλω να προσφέρω» Τόσο απλά.. Κατερίνα σε ευχαριστούμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved