Λευτέρης Ελευθερίου: Ξεμπροστιάζει τον άγνωστο που του χάκαρε τον λογαριασμό στο Instagram!
Showbiz

Λευτέρης Ελευθερίου: Ξεμπροστιάζει τον άγνωστο που του χάκαρε τον λογαριασμό στο Instagram!

Μπορεί ο Λευτέρης Ελευθερίου να είναι ακόμα ένας καλλιτέχνης ή τέλος πάντων celebrity που πέφτει θύμα χάκερ, όμως ο ηθοποιός είναι ο πρώτος που κατάφερε να "ξεμπροστιάσει" τον άγνωστο που τον εκβίασε για να του δώσει και πάλι πίσω τη σελίδα του. 

Ο γνωστός ηθοποιός θέλησε με αυτόν τον τρόπο να καταφέρει δύο πράγματα. Πρώτον να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους να μην του στέλνουν μηνύματα από φόβο μήπως και πέσουν και εκείνοι θύματα επιτήδειων και δεύτερον και κυριότερο να εκθέσει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο μία τέτοια ενέργεια.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου λοιπόν ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το μήνυμα που του έστειλε ο χάκερ ή οι χάκερ που βρίσκονται πίσω από τη συγκεκριμένη καταδικαστέα ενέργεια το οποίο ανέφερε τα εξής:

«Γεια σας, είμαι χάκερ. Έκλεψα τον λογαριασμό σου. Ξέρω ότι είστε διάσημοι από τον λογαριασμό σας και είναι πολύτιμος για εσάς. Αν θέλετε πίσω τον λογαριασμό σας, θα κάνω μια μικρή συμφωνία μαζί σας. Αφού απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, θα σας πω τι να ζητήσετε, διαφορετικά δεν θα μπορείτε οπτέ να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Περιμένω την απάντησή σας».

Φυσικά μετά από αυτή την κίνησή του, ο ηθοποιός δέχτηκε "βροχή" μηνυμάτων από τους διαδικτυακούς του φίλους που τον προέτρεπαν να απευθυνθεί στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που θα αναλάβει την όλη υπόθεση ώστε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση με το μήνυμα του χάκερ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved