Υπερήφανη η Κόνι για τον Καπότση! Το τρυφερό μήνυμα για την κατάκτηση ασημένιου μεταλλίου στο Τόκιο!
Showbiz

Υπερήφανη η Κόνι για τον Καπότση! Το τρυφερό μήνυμα για την κατάκτηση ασημένιου μεταλλίου στο Τόκιο!

Τόκιο 2020: Ένα χαμόγελο στη μαυρίλα που βιώνουμε αυτές τις μέρες λόγω των πυρκαγιών που καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους στην Ελλάδα κατάφεραν να δώσουν οι παίκτες της Εθνικής Ομάδας Πόλο

Η ομάδα κατάφερε να κερδίσει το ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο κόντρα στους Σέρβους οι οποίοι και υπερίσχυσαν με σκορ 13-10.

Από τις πιο ένθερμες υποστηρίκτριες της προσπάθειας αυτής δεν θα μπορούσε να μην είναι η Κόνι Μεταξά η οποία τον τελευταίο καιρό είναι σε σχέση με ένα από τα αστέρια της ομάδας, τον Μάριο Καπότση.

Φανερά συγκινημένη για τη νίκη αλλά και ενθουσιασμένη που ο αγαπημένος της θα επιστρέψει στην Ελλάδα ολυμπιονίκης και μάλιστα με μετάλλιο στο στήθος, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό λίγο μετά το τέλος του αγώνα τελικού:

«Σας παρακαλώ συγχωρέσατε με που τολμώ να ανεβάσω μια στιγμής χαράς μέσα σε μια τόσο σκοτεινή περίοδο για την Ελλάδα μας.

Αλλά αυτά τα παιδιά δώσαν όλο τον εαυτό τους για να μας προσφέρουν χαμόγελα έστω και από την άλλη άκρη του κόσμου. Ένα τεράστιο συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα πόλο που κατάφερε για πρώτη φορά να κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020. Ευχαριστούμε μας κάνατε υπερήφανους».

Φυσικά τώρα, η Κόνι Μεταξά περιμένει τη στιγμή που θα κλείσει στην αγκαλιά της τον αγαπημένο της και θα το συγχαρεί δια ζώσης για τη μεγάλη επιτυχία του ίδιου και των συμπαικτών του στην Ολυμπιάδα του Τόκιο.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved