Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Εύβοια φλέγεται, η Ελλάδα καίγεται και εμείς ακόμη τσακωνόμαστε…»
Showbiz

Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Εύβοια φλέγεται, η Ελλάδα καίγεται και εμείς ακόμη τσακωνόμαστε…»

Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι μία από τις επώνυμες κυρίες που έκανε μια ανάρτηση σχετικά με τις πυρκαγιές στην Ελλάδα.

Ανέβασε μια φωτογραφία στο Facebook στην οποία βλέπουμε ένα μοναστήρι στην Εύβοια που δεν κάηκε ενώ τριγύρω είναι όλα καμένα από το πέρασμα της καταστροφικής πυρκαγιάς και έγραψε στη λεζάντα της:

«Όλα γύρω κάηκαν και το μοναστήρι εκεί όρθιο ακόμη… Η αλήθεια της πίστης μας ολοζώντανη! Η Εύβοια φλέγεται, η Ελλάδα καίγεται και εμείς ακόμη τσακωνόμαστε… Τελικά τι αποζητούμε; Οι πυροσβέστες μας δίνουν μάχη με ελάχιστους μισθούς και αξιοπρέπεια γεμάτη ταπεινότητα! Αυτό θα πει προσφέρω…», έγραψε η Ζήνα Κουτσελίνη στο Facebook.

Δείτε την ανάρτησή της:


Να θυμίσουμε πως η ίδια είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Οι αποχωρισμοί είναι ένα πολύ δύσκολο κομμάτι. Όσοι άνθρωποι με γνωρίζουν καλά ξέρουν ότι δεν λέω ποτέ αντίο. Δεν έχω την ψυχολογική αντοχή να αποχωρίζομαι ανθρώπους με τους οποίους έχω δεθεί. Αναγκάστηκα να φύ­γω πολλές φορές από το πατρικό μου σπίτι στα μέσα της εφηβείας μου. Αποχαιρέ­τησα τον πατέρα, τη μητέρα και τον αδελφό μου τα πρώτα μου χρόνια και έπειτα αναγκάστηκα να το ξα­νακάνω σε μια πολύ πιο οδυνηρή και επώδυνη συν­θήκη, στην κηδεία τους. Το ίδιο ένιωσα και με την απώλεια του Γιώργου. Η αλήθεια είναι ότι τη δύναμη να βγω ξανά στην εκπομπή τη βρήκα από τον ίδιο. Σκεφτόμουν τι θα ήθελε από μένα. Κοίταξα την καρέκλα του, πήρα δύναμη, προσευχήθηκα και βγήκα στον αέρα. Όμως ο πόνος υπάρχει και θέλει χρόνο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved