Άντα Λιβιτσάνου: Δύσκολες ώρες μετά τις φωτιές - «Η τελευταία πιπεριά από τον κήπο του πατέρα μου»
Showbiz

Άντα Λιβιτσάνου: Δύσκολες ώρες μετά τις φωτιές - «Η τελευταία πιπεριά από τον κήπο του πατέρα μου»

Η Άντα Λιβιτσάνου είναι από εκείνες που βίωσαν δύσκολες στιγμές λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών.

Ανάμεσα στα θύματα της πύρινης λαίλαπας ήταν και ο πατέρας της Άντας Λιβιτσάνου, που κινδύνευσε το σπίτι του λόγω της φωτιάς. Η γάτα του μπαμπά της βρέθηκε τραυματισμένη και της δόθηκαν οι απαραίτητες πρώτες βοήθειες, καθώς την είδε αμέσως κτηνίατρος.

Ο σκύλος της οικογένειάς τους από την άλλη, συνεχίζει να αγνοείται με την ίδια να προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον εντοπίσει πιστεύοντας ότι βρίσκεται σε κάποια δομή φιλοξενίας.

«Αγαπημένοι, μου, μαγικοί, μου, υπέροχοί μου φίλοι που μας ενώνει κάτι καρμικό και είμαστε όλοι μαζί εδώ. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την πραγματική πολύτιμη βοήθειά σας. Ευτυχώς το σπίτι του πατέρα μας είναι σώο με ζημιές από τη φωτιά που φτιάχνονται. Η ψυχή μας πονάει για όλους τους γείτονες φίλους και συνανθρώπους μας που έχασαν το σπίτι τους. Οι προσευχές και το μυαλό μας είναι με όλη την Ελλάδα που έχει πληγεί από αυτήν την απίστευτη καταστροφή.

Τον σκύλο μας προσπαθούμε να τον εντοπίσουμε και πιστεύουμε πως βρίσκεται ήδη σε κάποιο σωματείο ασφαλής από τους δεκάδες εθελοντές που έτρεξαν να βοηθήσουν την Αττική. Ευχόμαστε να είναι καλά και να τον αγκαλιάσουμε πολύ σύντομα. Είμαι εδώ για όποιον χρειάζεται βοήθεια», έγραψε χαρακτηριστικά η Άντα Λιβιτσάνου στο Instagram.

Λίγο μετά ανέβασε κάποια βίντεο...

Μάλιστα, δεν δίστασε να ανεβάσει μια φωτογραφία με μια πιπεριά γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η τελευταία πιπεριά από τον κήπο του πατέρα μου».

Η ηθοποιός μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβη και θα επανέλθει, όπως είπε, με νέα ανάρτηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved