Γιώργος Κόρομι: «Μπορεί να έκανα μήνυση στον Τριαντάφυλλο. Ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανε»
Showbiz

Γιώργος Κόρομι: «Μπορεί να έκανα μήνυση στον Τριαντάφυλλο. Ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανε»

Ο Γιώργος Κόρομι έζησε αξέχαστες στιγμές στο Survivor και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ερωτικές περιπέτειες που λέγεται ότι δημιουργήθηκαν στον Άγιο Δομίνικο και σχολίασε την αποκάλυψη που έκανε ο Τριαντάφυλλος!

Έχει δημιουργηθεί μεγάλος θόρυβος από τη στιγμή που κάποιοι συμπαίκτες σου είπαν ότι έγινε σεξ στο Survivor. Κατάλαβες ποιο ήταν αυτό το ζευγάρι;

Ειλικρινά, εύχομαι όλοι οι συμπαίκτες μου να έκαναν σεξ στο Survivor για να ξεχαρμανιάσουν. (Γελάει.) Όταν ο οργανισμός δεν τρέφεται και μπαίνει σε διαδικασία επιβίωσης, σταματούν όλες οι περιττές λειτουργίες – και ανάμεσά τους είναι και η αναπαραγωγή. Στις γυναίκες κόβεται η περίοδος και στους άντρες πέφτει εντελώς η τεστοστερόνη. Όταν βέβαια τα έπαθλα έγιναν πιο μεγάλα και τρώγαμε πιο καλά, ξύπνησαν τα πουλιά και άρχισαν πάλι να κελαηδούν. (Γελάει.) Άκουγα τα πουλιά της ζούγκλας να κελαηδούν. Τώρα αν κελάηδησε και κάποιο δικό μας ή της αντίπαλης ομάδας, ειλικρινά, δεν το γνωρίζω.

Δηλαδή αυτό που είπε ο Πάνος Καλίδης, ότι ένιωθε σαν το σαλιγκάρι γιατί δεν είχε καμία ερωτική επιθυμία, ισχύει;

Ναι, ισχύει. Και σου το λέω και από προσωπική εμπειρία. Μετά τον έκτο μήνα, που άρχισα να τρέφομαι καλύτερα και έβαλα κάποια κιλά, επανήλθε η δύναμή μου, η τεστοστερόνη μου και άρχισε πάλι το πουλί να κελαηδάει!

Ο Τριαντάφυλλος στον τελικό του παιχνιδιού είπε ότι το ζευγάρι που έκανε σεξ ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Αλέξης Παππάς.

Δεν νομίζω να ήταν μπροστά για να το γνωρίζει. Είναι από τα κλασικά που κάνει ο Τριαντάφυλλος για να τραβήξει την προσοχή. Ακόμα κι αυτά που είπε για τον Σάκη και τη Μαριαλένα, ότι άκουγε κάτι χρούτσου χρούτσου στην καλύβα τους, δεν τα πιστεύω. Μακάρι η Ελευθερία και ο Αλέξης να έκαναν σεξ και να το απόλαυσαν κιόλας, γιατί το τοπίο ήταν ειδυλλιακό. Αλλά εγώ προσωπικά ούτε είδα ούτε άκουσα κάτι. Αλλά ακόμα κι αν έγινε κάτι μεταξύ τους, τι τον κόφτει τον Τριαντάφυλλο και βγαίνει και το λέει δημόσια; Για εμένα ήταν πολύ κακό αυτό που έκανε.

Πώς θα αντιδρούσες αν ήσουν στη θέση του Αλέξη Παππά και αποκάλυπτε κάτι αντίστοιχο για εσένα;

«Μπορεί να του έκανα και μήνυση. Ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανε ο Τριαντάφυλλος. Και σκέψου ότι ειπώθηκε αυτό το πράγμα παρουσία παιδιών.» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κόρομι στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved