Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Αυτή είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο τους
Showbiz

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Αυτή είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο τους

 Μία μέρα μετά τον γάμο τους, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στην Σύρο!

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου με την μπάντα του, τους Polkar έδωσε μια συναυλία στο νησί, όπου εκεί guest εμφάνιση έκανε η σύζυγος του πλέον, Δανάη Μιχαλάκη.

Η συναυλία των Polkar στο νησί της Σύρου είχε προγραμματιστεί να γίνει μια μέρα μετά το γάμο του ζευγαριού στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ποσειδωνίας, στην έπαυλη Τσιροπίνα στη Ντελαγκράτσια.

Ο γάμος τους έγινε στην Έπαυλη Τσιροπινά, στο πρώην δημαρχείο Ποσειδωνίας, παρουσία αρκετών φίλων και συνεργατών.Η νύφη ντύθηκε στο PɪɴᴏDɪLᴏᴛᴏ, το make up και τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Γιώργος Παυλάκης και ήταν μια κούκλα! Φόρεσε ένα λευκό νυφικό με διακριτικά κοσμήματα και συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Γιώργο Μιχαλάκη, έφτασε στις 18:40 το Σάββατο 7 Αυγούστου στο γραφικό χωριό της Ποσειδωνίας.

Ο γάμος έγινε ανήμερα των γενεθλίων της Δανάης Μιχαλάκη και αυτή η ημέρα θα συμβολίζει τον έρωτα της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου για πάντα!

Αξίζει να σημειωθεί πως τον πολιτικό γάμο τέλεσε η πρώην καθηγήτρια της Δανάης και δημοτική σύμβουλος κα. Ειρήνη Δράκου.

Δείτε παρακάτω την πρώτη δημόσια εμφάνιση στη Σύρο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved