Χάρης Τζωρτζάκης: Έστησε σινεμά στη Νότια Εύβοια για τους πληγέντες του νησιού
Showbiz

Χάρης Τζωρτζάκης: Έστησε σινεμά στη Νότια Εύβοια για τους πληγέντες του νησιού

Ο Χάρης Τζωρτζάκης, ηθοποιός και ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Εviasilence στο Πόρτο Μπούφαλο στη Νότια Εύβοια, έστησε θερινό σινεμά το βράδυ της Κυριακής.

Έβαλε οθόνη, έβαλε καρέκλες και προσκάλεσε όσους μπορούσαν να παρευρεθούν μιας και τα έσοδα θα δοθούν στους πυρόπληκτους στη Βόρεια Εύβοια.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν στο κάλεσμά του για να βοηθήσουν…

Ο Χάρης Τζωρτζάκης έγραψε: «Η Νότια Εύβοια στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς στη Βόρεια Εύβοια και χίλια ευρώ από το αυτοδιαχειριζόμενο σινεμά «Φυσάει Κόντρα» στο Πόρτο Μπούφαλο. Η αλληλεγγύη θα νικήσει. Δύναμη και κουράγιο αδέρφια» έγραψε ο Χάρης Τζωρτζάκης στα σόσιαλ μίντια για μία βραδιά με συμβολικό εισιτήριο 5 ευρώ για όσους έχουν ανάγκη.»!

Το κοινό στη Νότια Εύβοια παρακολούθησε την ταινία και έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης στη βόρεια πλευρά του νησιού που περνά δύσκολες στιγμές.

Ενώ σε προηγούμενο μήνυμά του, ανέφερε "Χρωστάω στη μάνα μου πάρα πολλά. Το πιο σημαντικό που μου έμαθε ήταν η φραση της «τα έργα μετράνε όχι τα λόγια». Την ευγνωμονώ γι’αυτό. Ένα ακόμα όνειρό μου πραγματοποιείται. Σας περιμένουμε αύριο στις 9 το βράδυ στο θερινό σινεμά στο Πόρτο Μπούφαλο της Νότιας Εύβοιας. Θα έχει συμβολικό εισητηριο 5 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας της Βόρειας Εύβοιας. Το σινεμά το κάνω δωρεά στο σύλλογο του Πόρτο Μπουφάλου συναισθανόμενος την ανάγκη για αυτοοργάνωση. Θα αποτελέσει μια πηγή εσόδων για το ξεχασμένο από την πολιτεία χωριουδάκι μας, ως το μοναδικό θερινό σινεμά στην Εύβοια. Δεν το γράφω για να πάρω εύσημα, το αναφέρω μονάχα για να αποτελέσει παράδειγμα ότι στη ζωή οφείλουμε να δινουμε πίσω, κάτι από αυτό που παίρνουμε. Ήθελα να ονομάσω το σινεμά “Cine Silencio” ως αναφορά στο Evia Silence και στην ταινία του David Lynch, «Mulholland Drive” αλλά η γυναίκα μου επέμενε να το ονομάσουμε «Φυσάει Κόντρα». Φυσάει Κόντρα λοιπόν!"!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved