Έφυγε από τη ζωή γνωστός δημοσιογράφος - Τα συλλυπητήρια της ΕΣΗΕΑ
Showbiz

Έφυγε από τη ζωή γνωστός δημοσιογράφος - Τα συλλυπητήρια της ΕΣΗΕΑ

Θλίψη στον δημοσιογραφικό και όχι μόνο κόσμο προκαλεί η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου Δημήτρη Δελαπάσχου.

Ο Δημήτρης Δελαπάσχος είχε γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη το 1958. Αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.
Από το 1990 εργαζόταν ως δημοσιογράφος στην ΕΡΤ, όπου επί σειρά ετών διετέλεσε επικεφαλής της δημοσιογραφικής παραγωγής των δελτίων ειδήσεων.

Άνθρωπος καλλιεργημένος και πολύγλωσσος, καθώς μιλούσε αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά εργάστηκε με συνέπεια και ευθύνη στην ΕΡΤ.

Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στην εφημερίδα «KONTRA NEWS» και στον Τ/Σ «KONTRA CHANNEL», καλύπτοντας τα διεθνή θέματα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο.

Να θυμίσουμε πως έφυγε από τη ζωή και ο Βασίλης Μπουζιώτης ο οποίος είχε γεννηθεί στην Αθήνα. Σπούδασε δημοσιογραφία και κινηματογράφο. Εργάστηκε στην «Επικαιρότητα», στο «Ε» της «Ελευθεροτυπίας», στα «Πρόσωπα» και για δύο δεκαετίες δούλεψε στο «Έθνος της Κυριακής» και στο περιοδικό «TV Ζάπινγκ» ως αρχισυντάκτης και διευθυντής. Τα τελευταία χρόνια ήταν αρχισυντάκτης στη «Real News» ενώ διατηρούσε και την «Απαγορευμένη Ατζέντα» στο enikos.

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Τη δυσάρεστη είδηση ότι έφυγε από τη ζωή την έκανε γνωστή η φίλη του και συνάδελφός του, Γωγώ Αυγερινοπούλου που τον αποχαιρέτησε μέσα από ένα story στο Instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved