Μιμή Ντενίση: Το συγκινητικό αντίο στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη
Showbiz

Μιμή Ντενίση: Το συγκινητικό αντίο στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που αποχαιρέτισαν τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη που έφυγε από τη ζωή, μέσα από τα social media.

Το ίδιο ισχύει και για τη Μιμή Ντενίση η οποία πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα της μερικά συγκινητικά λόγια.

«Βασίλη μου!!! Πίστευα πως θα τα κατάφερνες!! Σε θαύμαζα που αντέξεις τόσες απώλειες!! Ήσουνα από αυτούς που πραγματικά λάτρεψαν το Θεατρο!! Χίλιες φορές τσακωθήκαμε για τις πρωτιές που λύσσαγες να έχεις!! Χίλιες φορές φιλιώσαμε την άλλη μέρα!! Γιατί όλα γίνονταν με αγάπη!! Και πάντα στήριζες και πάντα ζήταγες τρυφερά συγνώμη !! Βιαζόσουνα πολύ… και βιάστηκες να φύγεις!! Θα μας λείψεις πολύ από το Θέατρο!! Κ εμένα προσωπικά θα μου λείψεις σαν φιλος γιατί κάτω από τις φωνές σου ήξερα πως έκρυβες μια πολύ ευαίσθητη κ πονεμένη καρδιά!! Γι αυτό εκείνη την χιονισμένη Πρωτοχρονιά ήρθα παγωμένη να γράψουμε εκπομπή!! Κ δεν το μετάνοιωσα!!! Καλό ταξίδι αγαπημένε μου!! Θα βρεθείς κ πάλι αγκαλιά με την αγαπημένη μητέρα σου κ την αδερφούλα σου. Αναπαύσου! Σ αγαπάμε!», έγραψε η Μιμή Ντενίση.

Ο Βασίλης Μπουζιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε δημοσιογραφία και κινηματογράφο. Εργάστηκε στην «Επικαιρότητα», στο «Ε» της «Ελευθεροτυπίας», στα «Πρόσωπα» και για δύο δεκαετίες δούλεψε στο «Έθνος της Κυριακής» και στο περιοδικό «TV Ζάπινγκ» ως αρχισυντάκτης και διευθυντής. Τα τελευταία χρόνια ήταν αρχισυντάκτης στη «Real News» ενώ διατηρούσε και την «Απαγορευμένη Ατζέντα» στο enikos.

Δείτε την ανάρτησή της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved