VIDEO: Η αυστηρή μαμά Ελένη Μενεγάκη
Showbiz

VIDEO: Η αυστηρή μαμά Ελένη Μενεγάκη

Η αυστηρή μαμά Ελένη Μενεγάκη επανήλθε. Για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μέρες, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην σχέση με τα παιδιά της, με την διαφορά ότι χθες απάντησε σε σχετική ερώτηση που της έγινε, ενώ σήμερα είπε απλώς αυτό που ήθελε εκείνη την στιγμή.


Η κουβέντα ξεκίνησε από την Εύη Αδάμ, η οποία ήταν καλεσμένη της και της είπε ότι μετά από την ψυχανάλυση που έκανε (και αυτή), έμαθε πως πολλές φορές, οι γυναίκες κάνουν στα παιδιά τους, αυτά που έκαναν στις ίδιες και οι δικές τους μαμάδες. Κοινώς ότι «εμείς οι γυναίκες γινόμαστε όπως ήταν οι μαμάδες μας απέναντί μας», είπε.


«Α, όχι» απάντησε η Ελένη, «εγώ βάζω όρια στα παιδιά. Η μαμά μου για παράδειγμα, εάν τα παιδιά μου της πουν ότι είναι δεν είναι κουρασμένα και δεν θέλουν να κοιμηθούν, θα τους πει, οκ μην κοιμηθείτε. Εγώ τους βάζω όρια, η μαμά μου δεν βάζει στα εγγόνια της όρια».

Την συνεπήραν οι εξελίξεις και τα τηλεοπτικά δρώμενα την Ελένη και δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί με τίποτα. Όταν η συζήτηση αφορά το τι κάνουν οι γυναίκες στα παιδιά τους, η λογική απάντηση θα ήταν να πει τι έκανε η μητέρα της στην ίδια την Ελένη, όχι στα παιδιά της. Τι κάνει η μαμά με τα δικά της παιδιά, όχι με τα παιδιά της κόρης της… Τι να κάνει κι αυτή η Ελένη, της έπεσαν μαζεμένα σήμερα, λογικό είναι να κάνει κι ένα λάθος… πηγή: star








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved