Αγγελική Ηλιάδη: Δείτε το νέο ξέσπασμα - μήνυμα στο instagram που έσβησε – Τι συνέβη;
Showbiz

Αγγελική Ηλιάδη: Δείτε το νέο ξέσπασμα - μήνυμα στο instagram που έσβησε – Τι συνέβη;

Η Αγγελική Ηλιάδη με αφορμή μία ανάρτησή της και το μήνυμα ενός follower της, ξέσπασε στο Instagram της! Τι συνέβη όμως και διέγραψε το μήνυμά της; 

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα post σχετικά με τις πυρκαγιές και σχολίασε: ««Χρόνια με χτυπάτε …χρόνια στέκομαι…χρόνια με πουλάτε και το ανέχομαι… Ελλάδα μου δακρύζω…πονάει η ψυχή μου…συνάνθρωπε μου σε καταστρέψανε…Αυτή πρέπει να είναι η τελευταία φορά που ανεχόμαστε….δεν ανεχόμαστε πια…δεν δεχόμαστε αυτά τα εγκλήματα…δεν τρώμε τα ψέματα…ΤΕΛΟΣ. Ελλάδα μου ο αγώνας μας τώρα αρχίζει #greece🇬🇷#fightforgreece#mycountry#prayforgreece#savegreece#nomorelies»!

Αυτό στάθηκε αφορμή, ένας διαδικτυακός της φίλος να της γράψει: «Όλοι εσείς οι διάσημοι οι καλλιτέχνες καλά κάνετε και ανεβάζετε post, σχολιάζετε, κατακρίνετε, κοινοποιείτε όλα, εσείς όμως που είστε και πιο υψηλόμισθοι βοηθάτε; Στέλνετε τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης ή τα κάνετε όλα απλά για το φαίνεσθαι; Δεν λέω προσωπικά εσάς κυρία Ηλιάδη μιλάω για όλους που βρίσκονται στον καλλιτεχνικό χώρο… όλοι εμείς που βοηθάμε από το υστέρημά μας, δίνουμε ό,τι μπορούμε, είναι για εμάς πιο δύσκολο, εσείς λοιπόν που έχετε μεγαλύτερο μισθό κάνετε κάτι; Καλά είναι όλα αυτά που κάνετε και λέτε αλλά χρειάζεται και άλλη δουλειά και καλό θα ήταν να το κάνουν όλοι από τον καλλιτεχνικό χώρο, ευχαριστώ και συγγνώμη για τον τρόπο μου»!

Και η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε ευγενέστατα, όπως μίλησε και η follower της: «Δεν πειράζει κορίτσι μου ελευθερία λόγου… εγώ προσωπικά με τον μεγαλύτερο μισθό που λες…. Έχω δυο χρόνια να δουλέψω… όσο δύσκολα περνάς τόσο δύσκολα κι εγώ… μην διαχωρίζεις χωρίς να γνωρίζεις… Ο καθένας βοηθάει όσο και όπως μπορεί…. Ο Θεός μαζί μας…»!

Όμως λίγο αργότερα έσβησε το εν λόγω μήνυμά της, ενδεχομένως σκεπτόμενη ότι αυτές τις μέρες που συμβαίνουν τόσο τραγικά πράγματα στη χώρα μας, δεν θα ήθελε να αναφέρει τις προσωπικές δυσκολίες της.

Δείτε παρακάτω το μήνυμα που διέγραψε...

https://www.instagram.com/p/CSUiNl-Ij1b
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved