Liam Ireland: Η Αγγλία, η yoga και «η Γη της ελιάς»
Showbiz

Liam Ireland: Η Αγγλία, η yoga και «η Γη της ελιάς»

Ο Liam Ireland  είναι ο Στέφανος στη νέα καθημερινή σειρά του Mega  «Η Γη της Ελιάς», που υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και σκηνοθετεί ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ο Liam Ireland κάνει το πρώτο του μεγάλο βήμα σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια καθημερινή σειρά παίζοντας δίπλα σε μεγάλα ονόματα από το χώρο της υποκριτικής.

Από πού κατάγεται ο Liam και πώς βρέθηκε να κρατάει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειράς

«Γεννήθηκα στο Ρέθυμνο από μητέρα Ελληνίδα και πατέρα Άγγλο. Ήμουν ακόμα μωράκι όταν έφυγα με τους δικούς μου για Αγγλία λόγω του επαγγέλματος τους. Οι γονείς μου είναι δάσκαλοι της Ashtanga Yoga. Επιστρέψαμε όμως στην Ελλάδα όταν ήμουν 6 ετών. Εγώ μεγάλωσα με τη μητέρα μου. Την ηρεμία της, το καθαρό μυαλό της, την αγάπη που έδωσε σε μένα και τα αδέλφια μου -έχω ένα μεγαλύτερο αδελφό και μια μικρή αδελφή 12 ετών- δεν θα τα έβρισκα πουθενά αλλού. Στο χαρακτήρα μου με βοήθησε από μικρό και η yoga, γιατί έμαθα να συνειδητοποιώ κάθε βήμα μου. Τελείωσα ελληνικό σχολείο και είχα μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ και τον κινηματογράφο. Από μικρό παιδί έβλεπα ταινίες και τις μελετούσα. Μέχρι τα 16 δεν μου άρεσαν τα βιβλία Μετά τα αγάπησα. Ως έφηβος ήμουν πονηρό παιδάκι. Έκανα τα λάθη μου, για τα οποία δεν μετανιώνω. Ήταν οι στιγμές της εφηβείας, της ηλικίας μου.», είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Downtown.

«Μεταξύ Αθήνας και Κρήτης όπου μεγάλωνα, δεν υπήρχε άλλος Liam. Από τη μία αυτό μου άρεσε γιατί ένιωθα μοναδικός - δεν με ενοχλούσε που με έβλεπαν διαφορετικά. Από την άλλη, όμως, το όνομα μου σε συνδυασμό με το ότι ήμουν δίγλωσσος, αφού μιλούσα πολύ καλά τα αγγλικά, με έκανε να νιώθω ξένος στην Ελλάδα, στο σχολείο μου. Για να αντιληφθώ πόσο Έλληνας νιώθω και πόσο αγαπάω την Ελλάδα έπρεπε να φύγω. Όταν πήγα για σπουδές συνειδητοποίησα πόσο νοσταλγούσα την Ελλάδα και πόσο ήθελα να γυρίσω στη ζωή που είχα αφήσει εδώ. Και αυτό ίσως συνέβαινε επειδή ένιωθα διαφορετικός, ξένος στη χώρα που ζούσα, Μου αρέσει η μοναδικότητα και η διαφορετικότητα στους ανθρώπους. Στο σχολείο έκανα ένα μάθημα θεάτρου. Αυτό το μάθημα ήταν αρκετό για να καταλάβω ποια θα είναι η ζωή μου στη συνέχεια. Έτσι, μόλις τελείωσα το λύκειο πήγα στην Αγγλία για να σπουδάσω υποκριτική και μιούζικαλ. Τελειώνοντας τις σπουδές μου, αποφάσισα να μείνω εκεί για να ξεκινήσω την καριέρα μου. Είχα ήδη αρχίσει να πηγαίνω σε οντισιόν, όλα πήγαιναν καλά και μετά ήρθε ο κορωνοϊός. Έτσι επέστρεψα για να δω τους δικούς μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved