Showbiz

Γιώργος Κόρομι:«Η ζούγκλα της Αθήνας είναι χειρότερη από του Άγιου Δομίνικου»

Ο Γιώργος Κόρομι, o φιναλίστ του Survivor προσπαθεί λίγο καιρό μετά το τέλος του reality επιβίωσης να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα.

Ο Γιώργος Κόρομι χαρακτηρίζει τη ζωή του στην Αθήνα χειρότερη από εκείνη που έζησε στον Άγιο Δομίνικο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εδώ είναι τα δύσκολα, γιατί η ζούγκλα της Αθήνας είναι χειρότερη από του Άγιου Δομίνικου. Επειδή έχω καλή επαφή με τη φύση, κάνω ελεύθερο κάμπινγκ, ψαρεύω, το περιβάλλον εκεί ήταν πολύ οικείο»

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Ok, ο Γιώργος Κόρoμι αναφέρθηκε στο λόγο που δεν έχει ξυριστεί ακόμα αλλά και για την κοπέλα του, Τίνα και το κατά πόσο ζήλεψε όταν η Τουρκάλα Αϊσέ έψαχνε αφορμές να τον πλησιάσει.

Γιατί δεν ξυρίστηκες και δεν κουρεύτηκες;

Όλοι αυτό με ρωτάνε. Τα μαλλιά μου τα είχα ξυρισμένα για περισσότερο από δέκα χρόνια, οπότε τώρα που μεγάλωσαν είπα να τα αφήσω. Το ίδιο ισχύει και με το μούσι. Από τη στιγμή που υιοθέτησα αυτό το look θέλησα να το κρατήσω.

Η σύντροφος σου Τίνα σε προτιμάει έτσι;

Όλοι στο περιβάλλον μου μου είπαν ότι ήταν μια ευχάριστη αλλαγή.

Γιατί αποφεύγεις να μιλήσεις για εκείνη; Μήπως είσαι κι εσύ ένας από αυτούς που χώρισαν μετά το Survivor;

Όχι. Πιστεύω ότι όσα παιδιά χώρισαν το έκαναν γιατί η σχέση τους είχε πρόβλημα. Δεν έφταιγε το Survivor. Ακόμα και για τον Παύλο, που είχε μια σοβαρή σχέση, για την οποία μας μιλούσε συχνά όσο ήμασταν στον Άγιο Δομίνικο, το περίμενα ότι θα χωρίσει. Αλλά εγώ είμαι σε άλλη ηλικία. Είμαι 34 χρόνων, έχω ζήσει έντονη ερωτική ζωή γιατί κάποια καλοκαίρια εργαζόμουν στη Μύκονο, οπότε από τη στιγμή που αποφάσισα να μπω σε μια σχέση ήξερα καλά τι έχω επιλέξει να κάνω. Η Τίνα είναι ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει και δεν λειτουργεί παρασιτικά. Το λέω αυτό γιατί ξέρω πολλές σχέσεις που είναι παρασιτικές. Εγώ δεν έψαχνα το άλλο μου μισό. Έψαχνα έναν ολοκληρωμένο άνθρωπο, που έχει τη δουλειά του, το σπίτι του και ψάχνει έναν άλλο ολοκληρωμένο άνθρωπο για να κάνει μια σχέση.

Επηρέασε η απόσταση τη σχέση σας;

Ήταν πολύ δύσκολο. Σκέψου ότι ήμασταν έναν χρόνο μαζί πριν μπω στο παιχνίδι και έλειπα σχεδόν επτά μήνες. Η Τίνα είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος και με στήριξε πολύ. Κι επειδή δεν έχω ακόμα συνέλθει από όλο αυτό που έζησα με στηρίζει και δείχνει τρομερή κατανόηση. Αλλά η σχέση μας ήταν δυνατή και ουσιαστικά δεν άλλαξε κάτι.

Περίγραψε μου τι έγινε όταν συναντηθήκατε.

Η πρώτη μας συνάντηση ήταν ουσιαστικά στον ημιτελικό, όπου δεν είχαμε χρόνο να πούμε πολλά. Επειδή όμως με είδε που ήμουν χαμένος, με πήρε μια αγκαλιά και μου είπε «Πάρε τον χρόνο σου κι εγώ θα είμαι δίπλα σου».

Πώς γνωριστήκατε;

Είχε έρθει στο μαγαζί που διαθέτω στο κέντρο της Αθήνας με χυμούς, καφέ και είδη υγιεινής διατροφής. Ξεκινήσαμε να μιλάμε επειδή έχουμε τον ίδιο τρόπο ζωής και γίναμε φίλοι. Ουσιαστικά π σχέση ήρθε τέσσερα χρόνια μετά. Περάσαμε καραντίνα, περάσαμε Survivor συνεχίζουμε.

Ζήλεψε όταν είδε ότι μια παίκτρια από την τουρκική ομάδα, η Αϊσέ, σε αποκάλεσε «Έλληνα θεό» και έψαχνε αφορμές για να σε πλησιάσει;

Όχι. Καταρχάς η Αϊσέ δεν είναι στο στυλ των γυναικών που μου αρέσει. Αλλά και να ήταν, από τη στιγμή που σέβομαι τη σχέση μου, δεν θα έκανα κάτι. Η Τίνα με ξέρει καλά και νομίζω ότι κατάλαβε ότι δεν υπήρχε λόγος για να ζηλέψει, είπε ο Γιώργος Κόρομι.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved