Λάουρα Νάργες: Ξανά ερωτευμένη - Αυτός ο άντρας της έκλεψε την καρδιά
Showbiz

Λάουρα Νάργες: Ξανά ερωτευμένη - Αυτός ο άντρας της έκλεψε την καρδιά

Ξανά ερωτευμένη η Λάουρα Νάργες!

Διαφορετικά ήταν τα φετινά γενέθλια για τη Λάουρα Νάργες. Η παρουσιάστρια, που τηρεί σιγήν ιχθύος και δεν αναφέρεται στα προσωπικά της μετά τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο, είναι ξανά ερωτευμένη.

Ανήμερα των γενεθλίων της έγραψε: «Σήμερα είναι τα γενέθλια μου, έγινα 31 και έχω 3+1 λόγους να είμαι ευτυχισμένη και ευγνώμων: Πρώτον, έχω την υγεία μου, το ίδιο οι άνθρωποι μου που αγαπάω και με αγαπούν. Δεύτερον, έχω την οικογένεια μου. Συμπεριλαμβάνω και τον μπαμπά και την γιαγιά μου φυσικά που συνεχίζουν να είναι δίπλα μου με τον πιο όμορφο τρόπο την κάθε μου στιγμή. Τρίτον, έχω τους φίλους μου που έχω επιλέξει ως δεύτερη μου οικογένεια στην Ελλάδα αλλά και στην Γερμανία, φιλίες που έχουν περάσει τόσα χρόνια από 40 κύματα και συνεχίζουμε χέρι χέρι.

Και τέλος, είμαι χαρούμενη για το σημείο της ζωής μου που έχω φτάσει σήμερα. Τα σημερινά μου γενέθλια ωστόσο έχουν επισκιαστεί από την στεναχώρια και τον θυμό που νιώθω για όλα αυτά που περνάει η χώρα μου. Θέλω απλά να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης το συντομότερο δυνατόν, να φύγει μακριά και να μην επαναληφθεί ποτέ ξανά! Γίνεται?! Κουράστηκα κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια, το ζω από το 2008 όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα της καρδιάς μου - οι περισσότεροι από εσάς είστε μάρτυρες των γεγονότων περισσότερα χρόνια. Και μέχρι σήμερα δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο πρέπει να καταστρέφεται η γη μας, να χάνονται ζωές ανθρώπων και ζώων, περιουσίες που έχουν δημιουργηθεί με κόπο και ιδρώτα. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας ακόμα δυστυχώς, και πρέπει όλοι μας να βάλουμε ένα χεράκι, πάντα ενωμένοι 💔
__________________________________<3
#0808 #birthdaygirl».

Και μπορεί η Λάουρα να κρατά σιγή ιχθύος, όμως σύμφωνα δημοσίευμα της εφημερίδας, On Time με ξεκίνησε μια νέα σχέση με τον Χρήστο Σαντικάϊ, τον ταλαντούχο μουσικό που γνωρίσαμε μέσα από τους ύμνους που έψελνε στα εννέα του χρόνια στο Alter. Αργότερα, τον είδαμε σε ηλικία 19 ετών, στο "The Voice" να ερμηνεύει το "Αν είσαι ένα αστέρι" του Νίκου Βέρτη, ωστόσο κανένας κριτής δεν γύρισε. Ξαναπροσπάθησε το 2015 όμως, είχε την ίδια κατάληξη.

H γνωριμία τους έγινε πριν από έναν χρόνο και έπειτα από λίγους μήνες έγιναν ζευγάρι. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψαν και στη Ρόδο όπου βρέθηκαν σε μεγάλο event!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved