Γιώργος Κόρομι: «Ποτέ δεν μου είπαν κάτι ούτε για την καταγωγή μου ούτε γιατί δεν λέω το ρο»
Showbiz

Γιώργος Κόρομι: «Ποτέ δεν μου είπαν κάτι ούτε για την καταγωγή μου ούτε γιατί δεν λέω το ρο»

Ο Γιώργος Κόρομι, λίγο μετά το τέλος του Survivor, προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα της Αθήνας.

Ο φιναλίστ του Survivor, ο Γιώργος Κόρομι, σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για την καταγωγή του από την Ουγγαρία για τα κακόβουλα σχόλια αλλά και για την τηλεόραση.

Ποια θα είναι η επόμενη επαγγελματική του κίνηση; Θα τον δούμε σε κάποιο τηλεοπτικό project

Παρόλο που έχεις πει ότι η καταγωγή σου είναι από την Ουγγαρία, αν γκουγκλάρεις το όνομα σου θα δεις ότι υπάρχει δίπλα η λέξη «Αλβανός». Γιατί συμβαίνει αυτό;

Αλήθεια το λες; (Σ.σ. το ψάχνει όσο μιλάμε.)'Έχεις δίκιο! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό και γιατί κάποιος θέλει να ψάξει την καταγωγή μου. Ο πατέρας μου είναι Ούγγρος και ήρθα στην Ελλάδα σε ηλικία 2 ετών. Μάλιστα, το Κόρομι είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα επίθετα στην Ουγγαρία, θα με στενοχωρούσε πολύ αν πίστευαν ότι κρύβω την καταγωγή μου, γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Από όπου κι αν ήταν η καταγωγή μου, θα ήταν τιμή μου και καμάρι μου.

Σε αντιμετώπισαν ποτέ διαφορετικά οι συμμαθητές σου λόγω της καταγωγής σου;

Ποτέ δεν μου είπαν κάτι ούτε για την καταγωγή μου ούτε γιατί δεν λέω το ρο. Αλλά κι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που τα έχει καλά με τον εαυτό του. Και θεωρώ ότι μόνο αν αγαπήσεις τον εαυτό σου, θα αγαπήσεις και τους άλλους. Δεν δίνω λοιπόν σημασία στα κακόβουλα σχόλια, θυμάμαι μια φορά μέσα στο παιχνίδι με ρώτησε ένας δημοσιογράφος: «Πώς νιώθεις που ο Αλέξης Πάππος είπε αυτό το πράγμα για εσένα;». Και του απάντησα εντελώς αυθόρμητα με μια ατάκα που φαντάζομαι ότι δεν θα έπαιξε ποτέ στον αέρα. Γενικά αν κάποιου η άποψη δεν με ενδιαφέρει, δεν θα την ακούσω καν.

Η τηλεόραση σε ενδιαφέρει;

Μου έχει γίνει πρόταση για μια εκπομπή που θα σχετίζεται με τη θάλασσα και τη φύση γενικότερα και το συζητάω. Υπάρχουν και κάποια άλλα πρότζεκτ για τα οποία με έχουν σκεφτεί, αλλά δεν μπορώ να ανακοινώσω ακόμα κάτι.

Αλήθεια, έχεις μετανιώσει για κάτι στη ζωή σου μέχρι σήμερα;

Όχι, γιατί ό,τι έκανα ήταν επιλογές μου ύστερα από ώριμη σκέψη. θέλω να είμαι περήφανος για ό,τι έχω κάνει - και εγώ και οι δικοί μου άνθρωποι. Έχω δεχτεί πολλή αγάπη από τους γονείς μου και θέλω να τους τη δίνω πίσω. Μεγάλωσα σε μια υγιή οικογένεια χωρίς καβγάδες αλλά με πολλή αγάπη. Καμαρώνω τους γονείς μου και θέλω να αποκτήσω μια οικογένεια σαν αυτή που με μεγάλωσε.

Πηγή: OK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved