Μανώλης Φάμελλος: «Ένιωσα ότι διορθώθηκε μία ανωμαλία μέσα από αυτή τη συνεργασία»
Showbiz

Μανώλης Φάμελλος: «Ένιωσα ότι διορθώθηκε μία ανωμαλία μέσα από αυτή τη συνεργασία»

Ο Μανώλης Φάμελλος ξεκίνησε καλοκαιρινές εμφανίσεις μαζί με τη Μαρία Κηλαηδόνη. Συναυλίες-αφιερώματα στον αξέχαστο Λουκιανό Κηλαηδόνη, που «τρέχουν» ήδη σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

«Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης ανήκει στο δικό μου πάνθεον και πάντα απορούσα τι είχε συμβεί και δεν τον είχα γνωρίσει ποτέ. Αρκετά από τα πρώτα τραγούδια που έμαθα να παίζω στην κιθάρα ήταν δικά του, όντας στις δόξες του τη δεκαετία του '80, αλλά και αργότερα. Έχουμε πολλές κοινές καταβολές και αναφορές και ένιωσα ότι αυτό που συμβαίνει τώρα είναι φυσικό. Ένιωσα ότι διορθώθηκε μία ανωμαλία μέσα από αυτή τη συνεργασία», είπε ο Μανώλης Φάμελλος.

Πώς προέκυψε όμως η επαφή με τη Μαρία Κηλαηδόνη; Ο Μανώλης Φάμελλος μίλησε στο Secret για τη συνεργασία αυτή λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Γνώριζα την οικογένεια πλαγίως με έναν τρόπο. Τη Μαρία δεν τη γνώριζα προσωπικά, αλλά είχα ακούσει τα τραγούδια της με πολύ ενδιαφέρον. Είμαστε και οι δύο της υπερατλαντικής σχολής. Μου έγινε η πρόταση να συμμετέχω στο αφιέρωμα αυτό». Πρόσφατα, ο αγαπημένος τραγουδιστής ηχογράφησε το τραγούδι με τίτλο «Η ζωή ήταν σήμερα», που σημειώνει επιτυχία από την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του. «Η επιτυχία είναι συζητήσιμη στις ημέρες μας. Το θέμα είναι να φτάσει κάτι στον αποδέκτη του, που στην περίπτωση μου είναι οι άνθρωποι με τους οποίους συνομιλώ.

Δεν τους αποκαλώ καν κοινό. Έκανα ένα τραγούδι, είναι έτοιμος και ο δίσκος, που θα κυκλοφορήσει τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη. Δεν κατάφερα να είμαι ο τραγουδοποιός που θα κάνει ένα τραγούδι εδώ και έπειτα ένα τραγούδι εκεί. Δεν μου ταιριάζουν τα αποσπάσματα... Ακόμα πηγαίνω με τη λογική του άλμπουμ και της μεγάλης αφήγησης. Απλώς αυτό είναι ένα τραγούδι, το οποίο τυχαίνει να είναι και το ομώνυμο του δίσκου, που θα προσπαθήσει να βρει τον δρόμο του». «Το συγκεκριμένο τραγούδι το χαρακτηρίζει μια αμφιθυμία. Ξεκινάει από τη μελαγχολική διαπίστωση πως η ζωή ήταν σήμερα, και στην πορεία ο αφηγητής συνειδητοποιεί πως η ζωή είναι σήμερα, το σήμερα διαρκεί, και αποφασίζει να το ακολουθήσει με βήματα γοργά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved