Αργυρός: «Πρέπει να δείξουμε πιο υπεύθυνη στάση σε ό,τι αφορά την προστασία του περιβάλλοντος»
Showbiz

Αργυρός: «Πρέπει να δείξουμε πιο υπεύθυνη στάση σε ό,τι αφορά την προστασία του περιβάλλοντος»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει ξεκινήσει μια σειρά από συναυλίες προκειμένου να βρεθεί μετά από ένα χρόνο απουσίας κοντά στον κόσμο. 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, γεμάτος ανυπομονησία επιστρέφει και πάλι κοντά στους θαυμαστές του, μετά από ένα σχεδόν χρόνο απουσίας λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας νέος άνθρωπος ευαισθητοποιημένος και πάντα χωρίς δεύτερη σκέψη είναι εκεί με τον τρόπο που μπορεί για τους συνανθρώπους του.

Ένας νέος άνθρωπος δεν γίνεται να μην προβληματίζεται με όσα συμβαίνουν γύρω του. Ο Κωνσταντίνος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο BHMAgazino μίλησε για την πολιτική για το περιβάλλον και για το πώς περνάει τον ελεύθερο χρόνο του.

Ασχολείσαι με την πολιτική; Παρακολουθείς την επικαιρότητα;
«Ναι, προσπαθώ να παρακολουθώ και να ενημερώνομαι για τις πολιτικές εξελίξεις. Στον ελεύθερο μου χρόνο σερφάρω στο κινητό μου έτσι ώστε να έχω μια εικόνα της υπάρχουσας κατάστασης και της επικαιρότητας.1 Μου αρέσει να είμαι ενεργός πολίτης και όσο μπορώ από την πλευρά μου να βοηθάω με τη στάση μου στην πρόοδο της κοινωνίας και να παρεμβαίνω σε ό,τι θεωρώ ότι προσβάλλει την ανθρώπινη ύπαρξη».
Εφέτος το καλοκαίρι οι συνέπειες της κλιματικής κρίσης είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρες.

Τι μέτρα θα ήθελες να παρθούν προκειμένου να γλιτώσουμε τα ακόμη χειρότερα;
«Είναι γεγονός ότι τα σημάδια της κλιματικής αλλαγής έχουν αρχίσει και επηρεάζουν τον πλανήτη μας. Νομίζω ότι πρέπει όλοι μας να δείξουμε μια πιο υπεύθυνη στάση σε ό,τι αφορά την προστασία του περιβάλλοντος και να το αποδείξουμε έμπρακτα με πρωτοβουλίες που θα αποσκοπούν στην προτεραιοποίηση της φύσης. Να κατανοήσουμε όλοι ότι ο σεβασμός προς αυτήν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μη βρεθούμε ενώπιον σοβαρών φυσικών καταστροφών και δυσμενών συνεπειών για την ανθρωπότητα».


Τηλεόραση παρακολουθείς; Ποιες είναι οι αγαπημένες σου σειρές;
«Προσπαθώ στον ελεύθερο χρόνο μου να παρακολουθώ όσο μπορώ. Επειδή όμως είναι λίγο περίεργα τα ωράρια μου και γυρνάω συνήθως αργά στο σπίτι λόγω του ότι αφιερώνω πολύ χρόνο στο στούντιο, θα προτιμήσω να δω σειρές στο Netflix οι οποίες θα με αποφορτίσουν και θα με βοηθήσουν να αποβάλω το στρες της καθημερινότητας. Η τελευταία που παρακολούθησα ήταν το "Το Γκαμπί της βασίλισσας". Με εντυπωσίασε η σκηνοθεσία και βρήκα άκρως ενδιαφέρον το σενάριο της. Η αφοσίωση και η επιμονή σε κάτι ώστε να εξελίξεις ένα προσόν σου ή ένα έμφυτο ταλέντο σου είναι ένα μήνυμα που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και θα παρότρυνα κάθε νέο παιδί να το υιοθετήσει σαν στάση ζωής. Τον τελευταίο καιρό παρατήρησα ότι υπάρχουν και ελληνικές σειρές με πάρα πολύ ωραία παραγωγή που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτές του εξωτερικού. Χαίρομαι που και ο ελληνικός κινηματογράφος έχει ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών πολύ ψηλά. Είμαι επίσης λάτρης των ντοκιμαντέρ και αρκετές φορές ξενυχτάω παρακολουθώντας ώρες ένα από τα αγαπημένα μου κανάλια, το History Channel.


Βιβλία διαβάζεις; Υπάρχει κάποιο που να σε έχει επηρεάσει πολύ;
«Διάβασα αρκετά βιβλία κατά τη διάρκεια της καραντίνας, που σ ελεύθερος χρόνος μου ήταν περισσότερος. Διαβάζω βιβλία που έχουν να κάνουν με την ψυχολογία και γενικότερα την αυτοβελτίωση. Με βοηθούν να γίνομαι καλύτερος και στη δουλειά μου αλλά και ως άνθρωπος και να διορθώνω τυχόν λάθη που εντοπίζω στη συμπεριφορά μου και στον τρόπο ζωής μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved