Μαρίνα Σάττι: «Περισσότερο bullying έχω δεχτεί μεγάλη, παρά όταν ήμουν μικρή»
Showbiz

Μαρίνα Σάττι: «Περισσότερο bullying έχω δεχτεί μεγάλη, παρά όταν ήμουν μικρή»

Η Μαρίνα Σάττι έχει φτάσει στις λίστες του spotify και τα αγαπημένα του youtube για εκατομμύρια ανθρώπους που θέλουν να ακούν καλή μουσική.

Η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της για το bullying που δέχτηκε όχι μόνο κατά τη διάρκεια των σχολικών της χρόνων αλλά και όταν έκανε επιτυχία. Μάλιστα, όπως η ίδια τόνισε, δεν ήταν λίγες οι φορές εκείνες που της έγραφαν σχόλια τύπου «πήγαινε πίσω στη χώρα σου».

Υπήρχαν άνθρωποι ή καταστάσεις που σε έκαναν να αμφιβάλλεις; Είχες ακούσει αρνητικά σχόλια όταν ήσουν μικρή;

Από παιδιά όλοι έχουμε ακούσει σχόλια για τα πάντα. Έχω ακούσει σχόλια από το πόσο παχουλούλα μπορεί να ήμουν μια περίοδο, έχω ακούσει για τα σιδεράκια ή τα γυαλιά μυωπίας που φορούσα, σχόλια για την καταγωγή μου... Για παράδειγμα, πήγαινα μικρή στο μπαλέτο και κάποια κοριτσάκια με φώναζαν «σοκολάτα» επειδή είμαι πιο σκουρόχρωμη. Με πείραζε! Με θυμάμαι να πηγαίνω στο γραφείο της διευθύντριας και να κλαίω. Γιατί σε αυτή την ηλικία δεν σου αρέσει να διαφοροποιείσαι. Φοβόμουν πως ό,τι με διαφοροποιούσε με έβγαζε εκτός της παρέας. Ενώ τώρα νιώθω πως οι ιδιαιτερότητες μας είναι, αυτές που μας κάνουν μοναδικούς και «μας βάζουν στις παρέες». Λέμε συνέχεια ότι τα παιδιά είναι σκληρά, αλλά και οι μεγάλοι είναι σκληροί. Περισσότερο bullying έχω δεχτεί μεγάλη, παρά όταν ήμουν μικρή. Μου έγραφαν σε σχόλια «Πήγαινε πίσω στη χώρα σου» και τέτοια. Αλλά πρέπει να αποφασίσεις πόσες φωνές θέλεις να ακούς. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που θαυμάζω και είναι πρότυπα μου είναι άνθρωποι που πήγαν κόντρα στα λόγια, κόντρα στις συνταγές, τις μόδες και τις μαζικές πεποιθήσεις, που πίστεψαν στον εαυτό τους και στο όραμα τους και συνέχισαν να κοιτάνε μπροστά, Δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από τα λόγια των άλλων, ρε παιδί μου. Για παράδειγμα, εγώ τώρα με το «Πάλι», μόλις ανέβηκε το κομμάτι στο youtube βγήκα από το λογαριασμό μου, άλλαξα κωδικό και δεν " βλέπω κανένα σχόλιο, δεν θέλω να ξέρω.

Άρα σε επηρεάζουν ακόμη τα αρνητικά σχόλια.

Ε, ναι, δεν έχω κάνει και 25 χρόνια πορείας! Είμαι ακόμα στο ξεκίνημα. Είχα την τύχη τα πράγματα να γίνουν πολύ γρήγορα και να εκτεθώ σε πολύ κόσμο από το πρώτο-δεύτερο τραγούδι που είχα βγάλει, οπότε δεν είχα το χρόνο να μάθω κάποια πράγματα σιγά-σιγά. Φυσικά και με επηρεάζουν τα αρνητικά σχόλια. Με στεναχωρούσαν πάρα πολύ, τα έπαιρνα πάρα πολύ προσωπικά. Νόμιζα ότι όντως δεν είμαι καλή, νόμιζα για χρόνια ότι δεν είμαι αρκετή.

Τα views σου, βέβαια, δεν επιβεβαιώνουν αυτή την πεποίθηση.

Τα views δεν είναι συνώνυμο της επιτυχίας. Για κάποιο λόγο μου το λένε συνέχεια αυτό. Δεν ισχύει. Το να έχεις πολλές προβολές στο Υoutube δεν είναι επιτυχία Views μπορείς να έχεις με αμέτρητους τρόπους. Η επιτυχία ενός καλλιτέχνη έχει να κάνει με πολλά άλλα πράγματα. Επιτυχία είναι να συνδέεται ο άλλος με τη μουσική σου, να θέλει να ακούσει ένα τραγούδι σου ξανά και ξανά στις χαρές ή τις λύπες του. Να κάνεις συναυλίες και να έρχεται ο κόσμος από το σπίτι του για να σε δει. Αυτό είναι επιτυχία.

Αν το «Πάλι», το νέο σου τραγούδι, δεν είχε views θα μου έδινες την ίδια απάντηση;

Αυτό δεν το είχα σκεφτεί για να είμαι ειλικρινής. Μετά τη «Μάντισσα» (σ.σ. το προηγούμενο single της που μετράει 50 εκατομμύρια views στο Youtube) προφανώς και σκεφτόμουν «και τώρα τι;». Και προφανώς ξέρω ότι αυτό που έγινε με τη «Μάντισσα» δεν μπορεί να ξαναγίνει. Σε τρόμαξε π τόσο ξαφνική και τεράστια επιτυχία; Δεν θα πω ότι δεν με τρόμαξε! Και στεναχωριόμουν πολύ με ό,τι διάβαζα. Θα σου πω μια ιστορία που τώρα τη θυμάμαι και γελάω, αλλά τότε έκλαιγα πολύ. Σχεδόν ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του «Μάντισσα» έπαιζα στον «Ερωτόκριτο», στη Λυρική Σκηνή. Μερικούς μήνες μετά θα ανεβάζαμε την παράσταση, είπε η Μαρίνα Σάττι στο περιοδικό Downtown.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved