Νίκος Χατζηνικολάου: Η νέα εντυπωσιακή φώτο από τις διακοπές του και η ανακοίνωση
Showbiz

Νίκος Χατζηνικολάου: Η νέα εντυπωσιακή φώτο από τις διακοπές του και η ανακοίνωση

Ο Νίκος Χατζηνικολάου απολαμβάνει τις διακοπές του με την οικογένειά του.

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1 και της επιτυχημένης εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» μετά τη φωτογραφία που δημοσίευσε με την σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη, πόσταρε ακόμα μία στην οποία απεικονίζεται με casual ντύσιμο και γυαλιά ηλίου και είναι φανερά μαυρισμένος.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι εντυπωσιασμένος από τις ομορφιές της Νάξου προ ημερών απαθανάτισε όμορφα σημεία και τα μοιράστηκε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram ενώ η λεζάντα του ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε διαβάσει:

«Δεν είναι οι Μαλδίβες! Είναι η υπέροχη Νάξος!», σημείωσε με τους followers του να του μιλούν για τις ομορφιές του Κυκλαδίτικου νησιού.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε επιλέξει το νησί της Άνδρου. Φροντίζει κάθε χρόνο να περνά αυτό το διάστημα στα Ελληνικά νησιά θέλοντας να «αδειάσει» το κεφάλι του από κάθε υποχρέωση.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε μία δική του φωτογραφία και έκανε και μία ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και δείτε την στην gallery που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved