Σία Κοσιώνη: Έτσι έχασε 15 κιλά
Showbiz

Σία Κοσιώνη: Έτσι έχασε 15 κιλά

 Η Σία Κοσιώνη κατάφερε και έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και απέκτησε ένα αξιοζήλευτο κορμί.

Η Σία Κοσιώνη έχει πολύ καλές σχέσεις με τα social media, φροντίζει να ανανεώνει συχνά τη σελίδα της και να ανεβάζει στιγμές από την καθημερινότητά της.

Πριν επιστρέψει στο πλατό του δελτίου ειδήσεων λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών η Σία Κοσιώνη πόσταρε φωτοφραφίες από τις διακοπές της και όσοι την ακολουθούν στο Instagram της δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας το κορμί που έχει μετά την απώλεια κιλών της.

Το μυστικό της, σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι η τακτική άσκηση σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα ισορρο­πημένης διατροφής. Ιδού και η δίαιτά της, όπως τη δημοσιεύει το περιοδικό Χάϊ, για εκείνες που θέλουν να μάθουν τι έτρωγε η Σία Κοσίωνη και έχασε 15 κιλά:

  • 4 μερίδες από γαλακτοκομικά προϊόντα (αν και εφόσον δεν δημιουργούν αλλεργική αντίδραση στο μωρό). Ως μερίδα μπορείτε να υπολογίσετε 1 ποτήρι γάλα, 1 κεσεδάκι γιαούρ­τι και 30 γραμμ. τυρί (ένα κομμάτι στο μέγεθος του σπιρτόκουτου).
  • 3-5 μερίδες φρούτα εποχής. Ως μερίδα μπορείτε να υπολογίσετε 1 φρούτο μεσαίου μεγέθους ή 1 φέτα καρπούζι.
  • 3-5 μερίδες την ημέρα ωμά ή βραστά λαχανικά
  • 5-7 μερίδες από τροφές όπως ψωμί, δημητρι­ακά ή βρώμη, ρύζι, μακαρόνια ή κράκερς/ρυζογκοφρέτες κ.λπ.
  • 2 μερίδες πρωτεΐνη: Την πρωτεΐνη την προτι­μούμε από τροφές όπως είναι το κόκκινο κρέας, το ψάρι, τα αβγά, τα όσπρια και οι ανάλατοι ξηροί καρποί. Ως μερίδα μπορείτε να υπολογίσετε 80-100 γραμμ. κρέας ή πουλερικά ή ψάρι, 1/2 φλιτζάνι όσπρια, 2 αβγά ή 8-10 ξηρούς καρπούς
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved