Ξεσπά η Έλενα Ασημακοπούλου: «Δεν θέλω να φεύγω κυνηγημένη από το σπίτι και το παιδί μου να…»
Showbiz

Ξεσπά η Έλενα Ασημακοπούλου: «Δεν θέλω να φεύγω κυνηγημένη από το σπίτι και το παιδί μου να…»

Ξέσπασε η Έλενα Ασημακοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα με αφορμή τη φωτιά που ξέσπασε στην Αττική, το σπίτι της στον Άγιο Στέφανο κινδύνευσε από τη φωτιά και αναγκάστηκε να το εκκενώσει με τον σύζυγό της, Μπρούνο Τσιρίλο και την κόρη τους και πια έχει επιστρέψει πίσω.

Η Έλενα Ασημακοπούλου μέσα από το Instagram της τόνισε ότι έχει κουραστεί με την κατάσταση που επικρατεί, αφού οι πυρκαγιές μαίνονται ακόμα, αλλά και τα κρούσματα κορονοϊού αυξάνονται μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο.

Η ηθοποιός ξέσπασε λέγοντας: «Κουράστηκα… Ανέβηκαν τα κρούσματα στις 4.000. Εδώ και 8 μέρες καίγεται η μισή Ελλάδα. Η οικονομία πάει κατά διαόλου. Η κακία και η αγένεια ορισμένων ανθρώπων δεν περιγράφεται. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. Δεν θέλω άλλη τηλεόραση. Δεν θέλω άλλες άσχημες ειδήσεις. Δεν θέλω να φεύγω κυνηγημένη από το σπίτι και το παιδί μου να έχεις αυτές τις εικόνες. Δεν θέλω να φοβάμαι να κυκλοφορήσω μην κολλήσω Covid. Θέλω τη ζωή μου πίσω. Έλεος»!

Δείτε τα instastories της παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved