Γενέθλια για την Ιωάννα Τούνη: Η συγγνώμη και η εξομολόγηση που δεν περιμέναμε!
Showbiz

Γενέθλια για την Ιωάννα Τούνη: Η συγγνώμη και η εξομολόγηση που δεν περιμέναμε!

Γενέθλια είχε χθες, 10 Αυγούστου, η Ιωάννα Τούνη, τα οποία πέρασε με ελάχιστους αλλά εκλεκτούς φίλους της.

Η γωστή influencer έγινε 28 χρονών! Η Ιωάννα Τούνη μετά από μέρες επέστρεψε στο Instagram και συγκεκριμένα επέστρεψε μετά τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχτεί από διαδικτυακούς της φίλους μετά την ανάρτηση που έκανε για τα ταβερνάκια στους Παξούς…

Η καλλονή πέρασε τα γενέθλιά της με πέντε – έξι φίλους της.

Μέσα από insastories ζήτησε δημόσια συγγνώμη που εξαφανίστηκε από τον λογαριασμό της στο Instagram και έκανε μία δημόσια εξομολόγηση, που ουδείς θα περίμενε να δει στο προφίλ της.

Συγκεκριμένα έγραψε η Ιωάννα Τούνη:

«Χθες λοιπόν έγινα 28. Συγγνώμη που χάθηκα και δεν σας δείχνω τι κάνω.

Προτίμησα να μην ανεβάσω κάτι, όπως κάνω τις τελευταίες ημέρες, σεβόμενη την τραγική κατάσταση στη χώρα μας.

Πέρασα τα γενέθλιά μου ήσυχα και όμορφα με 5-6 αγαπημένους μου ανθρώπους. Χαλκιδική για μπάνιο. Φυσικά δεν θα έλειπε η “τούρτα-έκπληξη” από τις κολλητές μου, που πλέον έχει γίνει κάτι σαν παράδοση γενεθλίων.

Σκεφτόμουν ποιοι είναι δίπλα μου τέτοια μέρα και συνειδητοποιώ πως χρόνο με τον χρόνο μικραίνει ο “κύκλος των αγαπημένων”… Οι πολλοί έρχονται για να πάρουν… Να πάρουν φήμη; Follows και likes; Πρώτα τραπέζια και highλίκια; Χρήματα; Δεν ξέρω πια… Τα έχω δει όλα! Και έπειτα φεύγουν -λίγο άδοξα. Δεν με στενοχωρεί πλέον. Ίσως να με ανακουφίζει κάπως αυτό το ξεκαθάρισμα. Λίγοι και καλοί λοιπόν…

Ευχαριστώ άπειρα για τις όμορφες ευχές και την αγάπη σας. Κάθε ευτυχία σε εσάς και τους αγαπημένους σας. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα, αλλά σας αγαπώ».

Δείτε τα βίντεο που δημοσίευσε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved