Γνωστό ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του
Showbiz

Γνωστό ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του

Είναι ξανά μαζί και ψάχνουν ήδη το νέο τους σπίτι

Μετά από 17 χρόνια είναι ξανά μαζί και είναι το νέο hot ζευγάρι!

Είναι full in love και είναι ασταμάτητοι! Από τη μέρα που επέλεξαν να είναι και πάλι μαζί, είναι παντού μαζί και τώρα κάνουν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Ο λόγος για την 51χρονη Jennifer Lopez και τον 48χρονο Ben Affleck που σύμφωνα με το TMZ, το κυνήγι του σπιτιού συνεχίζεται...

Μάλιστα, εντοπίστηκαν για άλλη μια φορά να περιηγούνται σε κτήματα στην ευρύτερη περιοχή του Los Angeles αυτή την εβδομάδα. Η 52χρονη Lopez και 48χρονος Affleck φωτογραφήθηκαν όσο κοιτούσαν δύο σπίτια στο Βeverly Hills.

H τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε μέσα στο αμάξι ενώ έφευγαν από το πρώτο σπίτι που κοιτούσαν. Ο ηθοποιός οδηγούσε ενώ η εντυπωσιακή Lopez ήταν στη θέση του συνοδηγού και έδειχνε ξαφνιασμένη με τους paparazzi.

Oι Bennifer φέρεται να είδαν ένα κτήμα στο Beverly Hills συνολικής αξίας 85 εκατομμυρίων δολαρίων με 38.000 τετραγωνικά μέτρα και αρκετό χώρο στάθμευσης, περίπου για 80 επισκέπτες, όπως ανέφερε το TMZ.

Έπειτα πήγαν προς τη λίμνη Toluca προκειμένου να δουν ένα άλλο κτήμα, το Bob Hope Estate αξίας 40 εκατομμυρίων δολαρίων, που ανήκει στον επιχειρηματία Ron Burkle. Έχει μια έκταση πέντε στρεμμάτων και έχει και ένα γήπεδο γκολφ.

Οι δυο τους σύμφωνα με τα ξένα μέσα αναζητούν εδώ και δυο μήνες σπίτι στο Los Angeles

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved