«Ήταν σοκαριστικό το “φευγιό” του Νίκου Σεργιανόπουλου»
Showbiz

«Ήταν σοκαριστικό το “φευγιό” του Νίκου Σεργιανόπουλου»

Ένας από τους τηλεοπτικούς μαθητές του μίλησε για το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου και ακόμη δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο ηθοποιός έφυγε έτσι.

Η δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου συντάραξε όλη την Ελλάδα και τους συναδέλφους του. Ο ηθοποιός έπεσε νεκρός από τα χέρια του Γεωργιανού Ντέιβιντ Μουρτικνέλι.

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος έφερε 21 μαχαιριές στο σώμα. Ο τρόπος που βρέθηκε δολοφονημένος, αποκάλυπτε τη βιαιότητα με την οποία μαχαιρώθηκε, αλλά και ο αριθμός των θανάσιμων τραυμάτων. Στο σπίτι του βρεθήκαν αιματηρά πελματικά αποτυπώματα στην κουζίνα και το μπάνιο, αλλά και το φονικό όπλο με το οποίο «κατέσφαξαν» τον ηθοποιό. Ήταν ένα κουζινομάχαιρο, το οποίο ο δράστης δεν πήρε μαζί του φεύγοντας από τον τόπο του εγκλήματος, αλλά το έπλυνε πρόχειρα και το τοποθέτησε σε συρτάρι της κουζίνας, μαζί με άλλα μαχαίρια. Το υπόλοιπο σκηνικό συνέθεταν τασάκια γεμάτα τσιγάρα, άδεια μπουκάλια από μπύρες, μικροποσότητες κοκαΐνης και άλλες ουσίες στο τραπέζι του σαλονιού, ενώ τα πάντα μέσα στο διαμέρισμα του ηθοποιού ήταν αναποδογυρισμένα.

Έχουμε περάσει 13 χρόνια από τον θάνατό του και κανείς από τους ανθρώπους που τον έζησε από κοντά δεν τον έχει ξεχάσει.

Και ο Σπύρος Πούλης, ένας από τους τηλεοπτικούς μαθητές του, μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έπαθα σοκ όταν πληροφορήθηκα το θάνατό του. Το σοκ ήταν μεγάλο. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, εξαιρετικός συνάδελφος και ηθοποιός. Είχε να δώσει ακόμα πολλά πράγματα. Άνθρωπος του θεάτρου. Με εμάς που ήμασταν πιο νέοι στον χώρο, ήταν υποστηρικτικός πολύ. Ήταν σοκαριστικό το «φευγιό» του Νίκου Σεργιανόπουλου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved