Σπύρος Πούλης: «Ήταν ένα πράγμα πολύ άρρωστο και λυπηρό. Μας σακάτεψε...»
Showbiz

Σπύρος Πούλης: «Ήταν ένα πράγμα πολύ άρρωστο και λυπηρό. Μας σακάτεψε...»

Ο Σπύρος Πούλης είναι ένας ηθοποιός που απασχολεί το χώρο της showbiz παρά μόνο με τη δουλειά του.

Ο Σπύρος Πούλης έχει στο βιογραφικό του μια σειρά από επιτυχημένες θεατρικές και τηλεοπτικές επιτυχίες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν, ο Σπύρος Πούλης, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, στον έρωτα της ζωής του που δεν είναι άλλη από τη σύζυγό του αλλά και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου.

Έχετε παίξει σε πολλά επιτυχημένα σίριαλ. Τι είναι αυτό που σας ωθεί στο να πείτε το ναι σε μια πρόταση;

Όσον αφορά στην τηλεόραση, το πρώτο που κοιτάω είναι το ποιος είναι ο σκηνοθέτης. Αν είναι καλός, μπορεί να κάνει ένα ντουβάρι να παίξει και ένα κείμενο κακό να το κάνει πολύ καλό. Ενώ αν συμβεί το αντίθετο, μπορεί για παράδειγμα ένα σενάριο να είναι καταπληκτικό και παιγμένο να μην βγει ωραίο, λόγω του σκηνοθέτη. Μου έχει συμβεί.

-Μικροπαντρευτήκατε... Μεγάλος έρωτας που έγινε αγάπη ζωής;

Στα 29 μου (γελάει). Ναι, ήταν έρωτας, ήμασταν ήδη τέσσερα χρόνια μαζί και παντρευτήκαμε, γιατί θέλαμε να κάνουμε παιδιά. Ήθελα από μικρός να γίνω μπαμπάς. Επιθυμούσα να κάνω και κορίτσια και ευτυχώς έτσι έγινε.

-Φέτος βγήκαν στην επιφάνεια άσχημα πράγματα για το χώρο του θεάτρου. Ποια είναι η γνώμη σας; Είχαν πέσει στην αντίληψη σας τέτοιες συμπεριφορές;

Αυτό ήταν ένα πράγμα πολύ άρρωστο και λυπηρό. Μας σακάτεψε. Όλο τον χώρο του θεάτρου. Η αλήθεια θα λάμψει. Η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Να πούμε όμως, ότι δεν είναι όλο το θέατρο σάπιο. Περίεργες συμπεριφορές και εντάσεις υπάρχουν, αλλά μέσα στα όρια. Τα έχουμε βιώσει όλοι. Τα άλλα τα τραγικά, αν είχαν πέσει στην αντίληψή μου, δεν θα έμενα με τα χέρια σταυρωμένα. Θα ένιωθα ένας άχρηστος άνθρωπος.

-Γιατί πιστεύετε ότι δεν έχετε παίξει ακόμα στην Επίδαυρο, που τόσο πολύ θέλετε;

Και να σκεφτείς ότι την πρώτη μου παράσταση την έπαιξα εκεί. Μας πήγε ο δάσκαλός μας. Αλλά φαίνεται ήταν τόσο περίεργο το παίξιμό μας και δεν μας ξανά φώναξαν(γελάει). Για να λέμε την αλήθεια, μου είχε γίνει δυο φορές η πρόταση να παίξω Αριστοφάνη, αλλά ήμουν δεσμευμένος και δεν μπόρεσα να πάω. Θέλω πάρα πολύ να παίξω Αριστοφάνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved