Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz και ουδείς το περίμενε!
Showbiz

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz και ουδείς το περίμενε!

Είναι μαζί και επίσημα!

Έντονες ήταν οι φήμες που τους ήθελαν να είναι μαζί τρεις μήνες μετά το Reunion των Friends και το περιοδικό Closer αναφέρει ότι οι δυο ηθοποιοί είναι ζευγάρι και επίσημα.

«Μετά το reunion, έγινε σαφές ότι η ανάμνηση του παρελθόντος είχε προκαλέσει συναισθήματα και στους δύο και ότι η χημεία που έπρεπε πάντα να "θάψουν" ήταν ακόμα εκεί. Άρχισαν να στέλνουν μηνύματα αμέσως μετά τα γυρίσματα και, μόλις τον περασμένο μήνα, ο David επισκέφθηκε την Jen στο Λος Άντζελες».

Όπως λέγεται, το ζευγάρι πέρασε χρόνο στο σπίτι της ηθοποιού, μαγειρεύοντας δείπνο μαζί τα βράδια και απολαμβάνοντας «ποιοτικό χρόνο» οι δυο τους.

«Εντοπίστηκαν επίσης να πίνουν κρασί και να συζητούν, καθώς περπατούσαν σε έναν από τους αγαπημένους αμπελώνες της Jen στη Σάντα Μπάρμπαρα, όπου ήταν σαφές ότι υπήρχε πολλή χημεία μεταξύ τους», συνέχισε η πηγή στο Closer.

Ο λόγος για την… Jennifer Aniston και τον David Schwimmer, που κρατούν σιγή ιχθύος προς το παρόν!

Να υπενθυμίσουμε ότι ο David Schwimmer είχε πει: «Κάποια στιγμή και οι δύο ήμασταν τόσο ερωτευμένοι, αλλά ήταν ακατόρθωτο επειδή ο ένας από εμάς ήταν πάντα σε σχέση. Και δεν περάσαμε ποτέ αυτό το όριο. Το σεβαστήκαμε».

Και η Jennifer Aniston πρόσθεσε: «Έτσι, διοχετεύσαμε όλη τη λατρεία και την αγάπη μας για τον άλλον στον Ross και τη Rachel».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved