Αγγελική Δαλιάνη: Δείτε τις πρώτες αρετουσάριστες φώτο της με μπικίνι στα 42 της χρόνια!
Showbiz

Αγγελική Δαλιάνη: Δείτε τις πρώτες αρετουσάριστες φώτο της με μπικίνι στα 42 της χρόνια!

Η Αγγελική Δαλιάνη δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της με μπικίνι και χωρίς ίχνος ρετούς, εσείς τις είδατε;

Η ηθοποιός βρίσκεται στη Μεσσηνία με τον σύζυγό της, Μάνο Παπαγιάνη και τα δύο παιδιά τους!

Φέτος λοιπόν η Αγγελική Ηλιάδη γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Μεσσηνία με την οικογένειά της!

Μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε και ένα στιγμιότυπο από τα γενέθλιά της στην οποία απεικονίζεται να κρατά την τούρτα της και έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «1/8 Η προσωπική μου πρωτοχρονιά!!! Ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σας!!! Εύχομαι δύναμη αγάπη και ομονοια σε όλους μας!!!»!

Όμως η Αγγελική Δαλιάνη τις προηγούμενες μέρες είχε δημοσιεύσει μοναδικές φωτογραφίες της με μαγιό και μείναμε άφωνοι με τη σιλουέτα της!

Τι και αν έκλεισε τα 42 της χρόνια και έχει δύο παιδιά, η ηθοποιός έχει κορμί «λαμπάδα»!

Και για του λόγου το αληθές δείτε τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό και θα εκπλαγείτε και εσείς!

Όσον αφορά για τα μυστικά της απίστευτης σιλουέτας της, είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της: «Τις κάνω τις κραιπάλες μου! Τρελαίνομαι για την κρέμα γάλακτος, είναι ένα συστατικό που αγαπώ πολύ. Θα τη βάλω στα ζυμαρικά με λευκές σάλτσες, σαν σος στο κρέας, μου αρέσουν επίσης πολύ τα τυριά, κυρίως η παρμεζάνα. Απλά όλα αυτά τα παχυντικά δεν θα τα φάω πολύ συχνά. Αν κάνω σήμερα μια κραιπάλη θα φροντίσω να περάσουν 2-3 εβδομάδες μέχρι να ξαναφάω κάτι παχυντικό. Η αλήθεια είναι πως όταν δουλεύω πολύ, έχω πρόβες, δεν έχω καθόλου χρόνο ούτε να σκεφτώ το φαγητό. Τυχαίνει πολλές μέρες να φάω κατευθείαν το βράδυ. Και δεν τσιμπολογάω κατά τη διάρκεια της ημέρας.».

Και είχε αναφέρει: «Ένα διαιτολόγος μου είχε κάνει κάτι μετρήσεις και μου είχε πει πως έχω πολύ καλό μεταβολισμό. Όμως, αν αφεθώ θα πάρω κιλά. Όχι πολλά, αλλά έχουν υπάρξει εποχές που είχα πάρει αρκετά. Τη χρονιά που ήμουν στη δραματική σχολή έλειπα όλη μέρα και γυρνούσα 01-02.00 το βράδυ στο σπίτι. Ήμουν όλη μέρα στο κέντρο και τρεφόμουν αποκλειστικά με φαστ φουντ. Και κάποια στιγμή διαπίστωσα πως είχα πάρει 7 κιλά! Αν τρως συνέχεια έτσι είναι ότι χειρότερο. Αυτή η λάθος διατροφή παχαίνει τον οποιονδήποτε. Έτσι, μετά άρχισα τα… ταπεράκια.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved