Ιωάννα Τούνη: Νέο ξέσπασμα: «Ο κόσμος έχει ξεφύγει, ψάχνει εξιλαστήρια θύματα»
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Νέο ξέσπασμα: «Ο κόσμος έχει ξεφύγει, ψάχνει εξιλαστήρια θύματα»

H Ιωάννα Τούνη, η οποία πέρασε αυτά τα γενέθλιά της με ελάχιστους φίλους και τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου απάντησε σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων και ξέσπασε!

Η γνωστή influencer αφού απάντησε σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή, απάντησε και στην ερώτηση πώς νιώθει όλο αυτό το διάστημα που δέχεται πόλεμο.

Η Ιωάνα Τούνη ανέφερε στο Instagram της: «Ακούγεται λυπηρό… αλλά έχω συνηθίσει να ξεσπά ο κόσμος πάνω μου. Δεν είναι κάτι καινούριο! Αυτό το διάστημα όλοι είμαστε πολύ παραπάνω πιεσμένοι με τον covid, τον εγκλεισμό, τη ζέστη και τώρα δυστυχώς τις φωτιές… Ο κόσμος έχει ξεφύγει!»!

Και πρόσθεσε δείχνοντας την πικρία της: «Ψάχνει εξιλαστήρια θύματα να ξεσπάσει την οργή και τον θυμό του. Δεν είναι σαφώς αυτό δικαιολογία για να συμπεριφέρεται κανείς τόσο άσχημα τριγύρω, αλλά προσπαθώ κάπως να τους δώσω ελαφρυντικά. Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα και να κλείσουμε το θέμα εδώ. Όταν πήγα στους Παξούς είχε 34 βαθμούς κελσίου και ο λόγος που τα μαγαζιά ήταν κλειστά δεν ήταν εκτάκτως, λόγω των θερμοκρασιών! Αυτό ακριβώς μου έκανε εντύπωση και το μοιράστηκα μαζί σας!»!

Και υπογράμμισε: «Το ότι το νησί αυτό έχει δύο μήνες να δουλέψει και όπως μας ενημέρωσαν οι ίδιοι οι νησιώτες… είναι ΠΑΝΤΑ κλειστά μέχρι τις 7 το απόγευμα! Όχι μόνο φέτος! Αλλά και πέρσι και πρόπερσι και παραπρόπερσι και ΠΑΝΤΑ!!!».

Και δεν δίστασε να αναφέρει: «Δεν θέλετε μάλλον ανθρώπους που εκφράζονται ειλικρινά, ελεύθερα και αυθόρμητα. Ζητάτε στημένο ύφος, εγκεκριμένο από τον μάνατζερ και δοσμένο σε ξύλινη γλώσσα πολιτικού. Έτσι μάλλον θα είστε όλοι χαρούμενοι».

Δείτε παρακάτω τα instastories της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved