Britney Spears: Ο πατέρας της παραιτείται της «κηδεμονίας» της-Ποιος θα διαχειρίζεται την περιουσία;
Showbiz

Britney Spears: Ο πατέρας της παραιτείται της «κηδεμονίας» της-Ποιος θα διαχειρίζεται την περιουσία;

Ο πατέρας της Britney Spears παραιτήθηκε από την θέση του ως «κηδεμόνας» της.

Εκείνη αργότερα προσπάθησε να τον απομακρύνει λόγω «κατάχρησης της συντηρητικής του θητείας» με εκείνος να την εκμεταλλεύεται οικονομικά και προσωπικά με κάθε τρόπο.

Ο ίδιος το αρνούνταν κατηγορηματικά κι δήλωνε πως το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η ψυχική ευημερία της κόρης του.

Για 13 χρόνια, ο πατέρας της μανατζάρει μια περιουσία 60 εκατομμυρίων δολ. Εδώ κι έναν χρόνο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατέστησε σαφές μέσω του δικηγόρου της ότι δε θέλει να συνεχιστεί αυτός ο εφιάλτης που έχει καταστρέψει την ψυχική της υγεία.

H Britney κατέθεσε αίτηση τον Ιούλιο για να απομακρύνει τον πατέρα της από τον έλεγχο της περιουσίας κι δήλωσε πως δεν πρόκειται να ξανατραγουδήσει αν έχει ο ίδιος τον έλεγχο της περιουσίας της.

Απαντώντας σε αυτό το αίτημα, ο δικηγόρος του δήλωσε ότι «δεν υπάρχουν πραγματικοί λόγοι» για να υποχωρήσει, αλλά πρόσθεσε ότι έχει γίνει «ο αδιάκοπος στόχος αδικαιολόγητων επιθέσεων».

Έτσι, σύμφωνα με το Variety, συμφώνησε να απομακρυνθεί από τη συντηρητική θητεία της κόρης του, εφόσον η μετάβαση είναι ομαλή και επιλύει όλα τα εκκρεμή ζητήματα που σχετίζονται με τις πράξεις του ως συντηρητής της, είπε σε κατάθεση του χθες (12.08) στο Ανώτερο Δικαστήριο του Los Angeles.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved