Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Δείτε την πρώτη φώτο της με μαγιό και χωρίς μακιγιάζ στα 53 της χρόνια!
Showbiz

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Δείτε την πρώτη φώτο της με μαγιό και χωρίς μακιγιάζ στα 53 της χρόνια!

Στα 53 της χρόνια η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έχει απίστευτο κορμί και λαμπερό πρόσωπο! Η ηθοποιός βάζει κάτω σίγουρα πολλές εικοσάρες...

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της με μαγιό και χωρίς φυσικά καμία επεξεργασία αφού δεν τη χρειάζεται μιας και έχει κορμί «λαμπάδα» και το πρόσωπό της είναι απίστευτο!

Η ηθοποιός προσέχει την εμφάνισή της, κάνει διατροφή, γυμνάζεται εντατικά και φυσικά τα αποτελέσματα είναι εμφανέστατα!

Η ίδια λοιπόν δημοσίευσε μία φωτογραφία της με μαγιό που είναι στην παραλία και σχολίασε: «Καλοκαίρι…Μετά από έναν πολύ δύσκολο χειμώνα και έναν καταστροφικό Αύγουστο, όσοι μπορούμε να κάνουμε έστω δυο τρεις βουτιές πρέπει να έχουμε ευγνωμοσύνη. Με τη σκέψη μας -και με έργα αν παραστεί ανάγκη-στους συνανθρώπους μας που ήρθαν αντιμέτωποι με τον εφιάλτη και που το φετινό καλοκαίρι μόνο καλοκαίρι δε θα είναι γι αυτούς…»

Σε παλιότερη συνέντευξή της όταν είχε ερωτηθεί πια είναι τα μυστικά της υπέροχης εμφάνισής της και είχε πει: «Στο νεσεσέρ μου έχω πάντα την ενυδατική κρέμα προσώπου. Προτιμώ τις φαρμακευτικές κρέμες από τις καλλυντικές. Όταν έχω διάθεση, επιλέγω να τονίζω τα ζυγωματικά και τα χείλη μου. Το δικό μου μυστικό ομορφιάς είναι η μεσοθεραπεία. Ξεκίνησα να κάνω στα 28 μου και για δύο χρόνια έκανα συστηματικά, προκειμένου με το πέρασμα του χρόνου να κρατηθεί ο ιστός σε καλή κατάσταση. Πλέον κάνω μία φορά το χρόνο. Προσέχω πάντα τη διατροφή μου, χωρίς να στερούμαι τις αγαπημένες μου τροφές. Το πρόγραμμά μου περιλαμβάνει κοτόπουλο ψητό με σαλάτα, αλλά και λαδερά, που έχουν μεγάλη θρεπτική αξία. Επίσης, επιλέγω μακαρόνια χωρίς γλουτένη. Για τη γυμναστική μου προτιμώ την ashtanga yoga, που γυμνάζει άψογα το σώμα και φέρνει ψυχική ισορροπία. Επίσης, ανακάλυψα τη μέθοδο EMS, μια καινοτόμο μορφή άσκησης που γυμνάζει όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος μέσω ηλεκτρικής διέγερσης».

Δείτε την πρώτη της καλοκαιρινή φωτογραφία παρακάτω και θα εντυπωσιαστείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved