Ηλιάδη - Γκέντσογλου: Ο γιος τους έφτιαξε το πρώτο του γλυκό και η τραγουδίστρια ξετρελάθηκε
Showbiz

Ηλιάδη - Γκέντσογλου: Ο γιος τους έφτιαξε το πρώτο του γλυκό και η τραγουδίστρια ξετρελάθηκε

O γιος της Αγγελικής Ηλιάδη και του Σάββα Γκέντσογλου είναι ένας μικρός ζαχαροπλάστης!

Ο μικρός Βασίλης μπήκε στην κουζίνα για να βοηθήσει τη μαμά του που έφτιαχνε ένα γλυκό!

Ο Βασίλης Γκέντσογλου έφτιαξε ένα δροσερό γλυκό με μπισκότα και κρέμα και έβαλε από πάνω τρούφα… Φυσικά την ώρα που ο μικρός γιος της Αγγελικής δημιουργούσε, τράβηξε ένα βίντεο και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram!

Περήφανη μαμά η τραγουδίστρια! Εκείνη τον κατέγραφε και ο μικρός Βασίλης στόλιζε το γλυκό!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι δύο χρόνια μετά από τον χωρισμό τους η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου έκαναν μαζί διακοπές!

Μπορεί να χώρισαν, ωστόσο δεν σταμάτησαν να επικοινωνούν αφού τους συνδέει ο καρπός του έρωτά τους, ο γιος τους, Βασίλης.

Μετά τις κοινές φωτογραφίες τους στα τέλη του Ιούνη, η τραγουδίστρια δημοσίευσε κι άλλη φωτογραφία της στο Instagram με τον Σάββα Γκέντσογλου στην οποία απεικονίζονται να είναι μαζί στο ίδιο αυτοκίνητο!

Πάντως η Αγγελική Ηλιάδη όταν ρωτήθηκε για τις κοινές φωτογραφίες είχε πει: «Δεν έκανα κάτι κακό, ανέβασα μια φωτογραφία με τον πατέρα του παιδιού μου. Όλα σχολιάζονται και πολλά γράφονται, αλλά τώρα μετά από τόσα χρόνια, αλίμονο εάν με επηρέαζε σε κάτι. Καλύτερα που ξέρετε λίγα για την προσωπική μου ζωή»!

Και πρόσθεσε η τραγουδίστρια: «Πολλές φορές ο κόσμος βγάζει κακίες στα social media και όταν πρέπει να απαντήσω, θα απαντήσω».

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε η τραγουδίστρια με τον γιο της να... δημιουργεί μέσα στην κουζίνα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved