Μαντώ: «Δεν έχω καπνίσει, δεν έχω πιεί ποτέ»
Showbiz

Μαντώ: «Δεν έχω καπνίσει, δεν έχω πιεί ποτέ»

Η Μαντώ, η τραγουδίστρια που γνώρισε τεράστια επιτυχία τη δεκαετία του 90 και εκπροσώπησε τη χώρα μας στην Eurovision, επιστρέφει και πάλι στη δισκογραφία.

Η Μαντώ έχει δυο διαζύγια και δυο παιδιά, 15 και 18 χρονών και είναι full time μαμά όλα αυτά τα χρόνια.


Η τραγουδίστρια μίλησε για τους χωρισμούς της, για την αλλαγή σελίδας στη ζωή της και για το πόσο εύκολο είναι μια γυναίκα με δυο παιδιά να προχωρήσει τη ζωή της.


Πονέσατε για τους χωρισμούς αυτούς;
Σίγουρα πόνεσα, γιατί κάθε χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος. Όμως, όταν αλλάζω σελίδα, δεν γυρίζω ποτέ πίοω. Δεν το έχω κάνει ποτέ.


Τρίτο γάμο θα θέλατε να κάνετε;
θα ήθελα, αλλά δεν θα ήθελα τρίτο διαζύγιο (γέλια).
Πόσο εύκολο είναι για μία γυναίκα με δυο παιδιά να προχωρήσει τη ζωή της;
Επειδή είμαι και λίγο παλαιών αρχών, όσο ήταν τα παιδιά μικρά, δεν άθελα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου με κάποιον. Τώρα μεγάλωσαν, η κόρη μου είναι 15, ο γιος μου 18. Μου λένε να βρω κάποιον άνθρωπο, να μην είμαι μόνη μου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Αν έφερνα παλιότερα κάποιον σύντροφο και χωρίζαμε, θα ήταν πλήγμα για τα παιδιά και δεν ήθελα να το βιώσουν. Για αυτό, τότε απείχα από το κομμάτι αυτό.

Δεν νιώθατε μοναξιά;
Όλες οι γυναίκες, όταν τα παιδιά είναι μικρά είμαστε πρώτα μαμάδες και τελειώνει εκεί αυτό.

Πιστεύετε στον θεό;
Πιστεύω ότι έχω κάποιον άγγελο, μία προστασία, όπως όλοι μας. Σε πολλές στιγμές της ζωής μου είναι και ότι βοηθήθηκα και πιστεύω πολύ στην ανώτερη δύναμη.

Δέχεστε φλερτ μέσα από τα social media από νεότερους;
Ναι. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά δεν μου αρέσουν οι νεότεροι άντρες (γέλια). Δεν νιώθω άνετα καθόλου, θέλω κάποιον στην ηλικία μου ή μεγαλύτερο, θέλω να νιώθω πως είμαι κοριτσάκι, όχι π μαμά κάποιου.

θα θέλατε τρίτο παιδί;
Πολύ ειλικρινά ναι, θα ήθελα. Δεν έκανα γιατί όταν ήθελα, ήταν η εποχή του διαζυγίου μου, οπότε δεν προέκυψε. θα ήθελα, πάντως, πολλά παιδιά.

Ο χρόνος που περνάει σας αγχώνει; Σκέφτεστε να κάνετε κάποια πλαστική;
Όχι. Έχω πολύ καλά γονίδια, δεν έχω καπνίσει, δεν έχω πιεί ποτέ, όλα αυτά παίζουν ρόλο. Δεν αποκλείω, όμως, στα 70 μου να κάνω κάποια μικροεπέμβαση, αν με ενοχλήσει κάτι πάρα πολύ, είπε η Μαντώ στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved