Σάκης Κατσούλης: «Σε δυο ώρες η φωτιά ήταν κοντά μας... Δεν μπορούσαμε να πάμε σπίτι» (Video)
Showbiz

Σάκης Κατσούλης: «Σε δυο ώρες η φωτιά ήταν κοντά μας... Δεν μπορούσαμε να πάμε σπίτι» (Video)

O Σάκης Κατσούλης μίλησε για την κίνηση που προέβησαν ο Τριαντάφυλλος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και εκείνος για τους πυρόπληκτους, ενώ αναφέρθηκε και στο δικό του πύρινο εφιάλτη.

Ο Σάκης Κατσούλης είπε αρχικά: «Κατάγομαι κι εγώ και η Μαριαλένα από εκεί. Ήρθα σε επαφή με τον δήμαρχο Μαντουδίου και τη γυναίκα του που ασχολείται πολύ ενεργά με τον δήμο και τις καταστροφές. Ρώτησα αν χρειάζονται κάτι γιατί θεωρώ ότι η αναγνωρισιμότητα που έχουμε αυτή τη στιγμή πρέπει να χρησιμοποιηθεί για καλό σκοπό.

Βρεθήκαμε σε ένα επαγγελματικό ραντεβού που δεν μπορούσαμε να αναβάλλουμε στη Ρόδο οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε εκεί αυτή τη δράση. Μέσα σε λίγες ώρες μαζέψαμε πάρα πολλά προϊόντα»!

Ενώ, αναφέρθηκε και τον πύρινο εφιάλτη που έζησε ο ίδιος στο πατρικό του το 2007: «Προσωπικά έχω ζήσει τη φωτιά το 2007 όταν κάηκε η κεντρική και νότια Εύβοια, ήμουν κάτοικος Αλιβερίου. Ήμουν 16 στα 17 και ήμουν στο σπίτι την ώρα της φωτιάς. Το κακό που έχουμε ζήσει αυτές τις καταστάσεις είναι ότι αναβιώνει κάθε χρόνο.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Είχε πάρει τηλέφωνο ο μπαμπάς μου να πάμε στο σπίτι να μαζέψουμε πράγματα. Σε μια δυο ώρες η φωτιά ήταν κοντά μας, σε ακτίνα 100 μέτρων. Δεν χρειαζόταν να σε πλησιάσει για να νιώσεις τη φλόγα. Είχαν καεί πάρα πολλά σπίτια. Θυμάμαι ότι για πολλές μέρες δεν μπορούσαμε να πάμε σπίτι γιατί είχαν πέσει τα καλώδια της ΔΕΗ. Ξεκάθαρα μου έχει μείνει φοβία».

Δείτε παρακάτω το βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved