Big Brother: Ραμόνα για πυρκαγιές: «Δώσαμε μάχη για να σώσουμε τα σκυλάκια»
Showbiz

Big Brother: Ραμόνα για πυρκαγιές: «Δώσαμε μάχη για να σώσουμε τα σκυλάκια»

Η Ραμόνα Μοροσάνου του «Big Brother» μίλησε για όσα έζησε δίπλα στις φλόγες.

Πέρασε κυριολεκτικά μέσα από τις φωτιές και μαζί με μερικούς φίλους έσωσε ζώα που θα τυλίγονταν στις φλόγες. Η Ραμόνα Μοροσάνου, που τη γνωρίσαμε μέσα από το «Big Brother», απέδειξε πως δεν χρησιμοποιεί τα social media μόνο για να κερδίζει likes, αλλά και για να βοηθάει τον κόσμο στις δύσκολες στιγμές. ∆εν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που το κάνει...
Η 37χρονη Ραμόνα, με καταγωγή από τη Ρουμανία, είναι μια εντυπωσιακή μελαχρινή, που έχει σπουδάσει Ιστορία Τέχνης στη χώρα της, αλλά στην Ελλάδα εργάζεται ως beauty artist και φωτομοντέλο. Η όμορφη αισθητικός, με το που εκδηλώθηκαν οι πρώτες εστίες φωτιάς, δραστηριοποιήθηκε και λίγες ώρες μετά βρέθηκε μέσα στους καπνούς, προκειμένου να σώσει ζώα που κινδύνευαν. «Μάθαμε πως υπήρχαν 200 σκυλιά που χρειάζονταν βοήθεια, γιατί πλησίαζε φωτιά. Τα μεσάνυχτα μαζευτήκαμε τέσσερα αμάξια και άμεσα πήγαμε προς τα εκεί. ∆εν ξέραμε τι μας περιμένει, η φωτιά ήταν πάνω στον δρόμο. Μας σταμάτησε η Αστυνομία στα διόδια, τους είπαμε πως πάμε να σώσουμε ζώα, περάσαμε και φτάσαμε στα σκυλιά. Η φωτιά ήταν δίπλα στην Εθνική. Πλησιάσαμε πάρα πολύ. Είχαμε σοκαριστεί, γιατί εκεί που δεν υπήρχε φωτιά ξαφνικά γινόταν έκρηξη και άναβε φωτιά», δηλώνει στο «S».

«Γυρίσαμε στις 5 το πρωί - δεν μπορούσες να αναπνεύσεις από τους καπνούς. Ευτυχώς, τα ζωάκια είναι καλά. ∆ώσαμε μάχη για να τα σώσουμε. Το πρώτο βράδυ βρήκαμε μέσω των social media εθελοντές να φιλοξενήσουν τα ζώα. Βρήκαμε μια κοπέλα και την πήραμε τηλέφωνο, γιατί είχε ένα υπόγειο και φιλοξένησε αρκετά. Τη δεύτερη μέρα πήγαμε πάλι στη Βαρυμπόμπη και ξανά όλα ήταν μπλοκαρισμένα, αλλά μεταφέραμε τροφές, πήραμε μερικά ζώα και μετά τα πήγαμε στο λατομείο Γαλατσίου. Ήταν πολύ ευχάριστο, γιατί πολλοί άνθρωποι βοήθησαν», εξηγεί και αρκετά συγκινημένη δηλώνει πως θέλει να προσφέρει οικιακές συσκευές σε πυρόπληκτους. «Ήμουν πολύ κουρασμένη, γιατί και από τον καπνό δεν μπορείς να αναπνεύσεις... Είμαι τόσο φορτισμένη που μου έρχεται να κλάψω με ό,τι συμβαίνει... Εγώ πάνω από όλα βάζω τον άνθρωπο. Βλέπεις ότι κάποιοι έβγαλαν από την τσέπη τους για νερά, φαγητά, και μπράβο τους. Είναι σπίτι μου η Ελλάδα. Υπάρχουν άνθρωποι, φύση και ζώα - αυτό είναι το σπίτι μας. Τώρα εγώ μετακομίζω και μπορώ να δώσω οικιακές συσκευές σε όσους έχουν ανάγκη. Σκεφτόμουν να τα πουλήσω, όμως θα τα δώσω σε μια οικογένεια που τα έχει ανάγκη. Προσπαθούμε επίσης να ανοίξει ένας μεγάλος χώρος στα νότια προάστια, για να συγκεντρώσουμε όλα αυτά που υπάρχουν και να βοηθήσουμε και με τους εθελοντές να τα πάμε στα σπίτια που έχουν ανάγκη», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved