Αντώνης Φραγκάκης: Θυμάστε τον Λουκά από τη σειρά Singles; Δείτε με τι ασχολείται σήμερα
Showbiz

Αντώνης Φραγκάκης: Θυμάστε τον Λουκά από τη σειρά Singles; Δείτε με τι ασχολείται σήμερα

Ο Αντώνης Φραγκάκης έκανε στροφή στην καριέρα του!

Ο Αντώνης Φραγκάκης, ο ζεν πρεμιέ της ελληνικής τηλεόρασης και θεάτρου πήρε την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με την γιόγκα.

Ναι, καλά διαβάσατε. Ο Αντώνης Φραγκάκης, ο αγαπημένος μας Λουκάς από τη σειρά Singles του Mega, τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής καθώς είναι δάσκαλος yoga.

Οι επιλογές του στο χώρο της Τέχνης είναι πλέον επιλεκτικές και έχει δώσει βάρος στη διδασκαλία της γιόγκα.

Ο Αντώνης Φραγκάκης, είναι 57 ετών και πατέρας ενός παιδιού, καρπός του έρωτά του με την Αναστασία Ξυδή. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει ένα project και παραδίδουν μαθήματα γιόγκα και Tai Chi. Το ζευγάρι είναι μαζί από 2014, ωστόσο έχουν φροντίσει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας… Η Αναστασία Ξύδη, είναι δασκάλα Tai Chi και θεραπεύτρια, ειδικευμένη στο Ταϊλανδέζικο μασάζ.

Ο γοητευτικός ηθοποιός έχει αλλάξει όλο τον τρόπο ζωής του και καθημερινά το ξυπνητήρι του χτυπάει στις 6 το πρωί για να κάνει yoga…

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αντώνης Φραγκάκης υπήρξε μοντέλο και μάλιστα έκανε μεγάλη καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μάλιστα, στη δεκαετία του 90 είχε συμμετάσχει σε καμπάνια με την Κλόντια Σίφερ. Παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής από τον Ανδρέα Βουτσινά. Άρχισε να συμμετάσχει σε ταινίες, σειρές στην τηλεόραση , όπως Τα παιδιά της Νιόβης, Singles , Οι Μάγισσες της Σμύρνης, Αυτόπτης Μάρτυς, Τυφλόμυγα αλλά και στο θέατρο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved