Μάνος Ιωάννου: Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στη ζωή του!
Showbiz

Μάνος Ιωάννου: Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στη ζωή του!

O Μάνος Ιωάννου μιλά πρώτη φορά για την αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στη ζωή του!

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του αναφέρει ότι αποφάσισε να κάνει ψυχοθεραπεία πριν από πέντε μήνες και του έχει αλλάξει τη ζωή!

Ποια ήταν η αφορμή για να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία;

Από μικρός είχα ασχοληθεί με την ψυχολογία. Πήγαινα σε σχολείο που είχαμε ψυχολόγο και ήξερα πόσο πολύ βοηθάει. Μεγαλώνοντας, μεγαλώνουν και τα προβλήματα. Το άγχος της δουλειάς και η οικονομική διαχείριση μου δημιουργούσαν νεύρα και ένταση και πολλές φορές ξεσπούσα στους δικούς μου ανθρώπους.

Αυτό ήταν κάτι που ήθελα να το δουλέψω. Ξεκίνησα πριν από πέντε μήνες ψυχοθεραπεία και η ψυχολόγος μου μου λέει ότι έχει ήδη απέναντί της έναν άλλον άνθρωπο. Είμαι πολύ ήρεμος πια και όταν βλέπω ότι πάει να ξεφύγει το πράγμα, θα προτιμήσω να αποχωρήσω, παρά να τσακωθώ. Δεν θα γίνω ίδιος με τον άλλον. Αν κάνει κάποιο λάθος, δεν θα το επαναλάβω κι εγώ.

Βλέπεις δηλαδή διαφορά στον εαυτό σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα;

«Μεγάλη. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Πηγαίνω και βοηθάω στα συσσίτια της εκκλησίας για τους απόρους. Εκεί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, η κυρία Τέτα. Μια φορά ένας κύριος μας είπε: «Όταν έχετε φτιάξει φακές, μας δίνετε τέσσερις και πέντε μερίδες. Όταν έχετε κρέας, μόνο μία». Το ακούει ένας και του λέει: «Αν δεν σου αρέσει, πήγαινε σε άλλο εστιατόριο.» Η κυρία Τέτα τότε παρενέβη και του είπε: «Μην μιλάς έτσι. Μπορεί να είναι πονεμένος, να έχει χάσει την οικογένειά του. Δεν χρειάζεται αν του φερθούμε έτσι. Του ζητάμε συγγνώμη και του λέμε αυτό έχουμε». Αυτό ήταν ένα μεγάλο μάθημα για εμένα. Ακόμα και στην δουλειά, αν κάποιος σου μιλήσει άσχημα, καλό είναι να μπαίνεις στην θέση του.» είπε ο Μάνος Ιωάννου στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved