Θα τα χάσεις! Γνωστή Ελληνίδα έγινε μαμά πριν 22 μέρες και έχει αυτό το κορμί!
Showbiz

Θα τα χάσεις! Γνωστή Ελληνίδα έγινε μαμά πριν 22 μέρες και έχει αυτό το κορμί!

Έγινε μαμά και μας δείχνει πως είναι το σώμα της 22 μέρες μετά!

Έβαλε το μπικίνι της, κράτησε στην αγκαλιά τη νεογέννητη κόρη της και πόζαρε στο φακό... Κι εμείς είδαμε την πρώτη φωτογραφία της με μπικίνι και χωρίς καμία επεξεργασία και κολλήσαμε! Η σιλουέτα της 22 μέρες μετά τον τοκετό είναι απίστευτη!

Μάλιστα, μπορεί να είναι 22 ημερών η κόρη της, όμως κάνουν ήδη τις πρώτες τους διακοπές στην Κέρκυρα, εκεί όπου ο σύζυγός της, έχει το πατρικό του.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι όταν έγινε μαμά, η ίδια ανακοίνωσε τα ευχάριστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γράφοντας: «Μετά από 24 ώρες αγωνίας, πόνου και συγκίνησης, ήρθε στην αγκαλιά μας το πιο γλυκό φατσάκι και τα ξέχασα όλα. Καλώς ήλθες μικρή μας Νίκολα! Τη στιγμή που γεννήθηκες εσύ, γεννήθηκαν και δύο γονείς! Μας πλημμύρισες με αγάπη και χαρά!»!

Ο λόγος για την… Σοφία Νομικού, τη συνεργάτιδα της Δούκισσας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Super Makeover, που έγινε μανούλα και κρατά στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της!

Nα σας υπενθυμίσουμε ότι η Σοφία είχε ανακοινώσει το ευχάριστο γεγονός on air τον Μάρτιο αφήνοντας άφωνη τη Δούκισσα Νομικού αλλά και τους υπόλοιπους συνεργάτες της εκπομπής Super Makeover.

Την ίδια ώρα μέσα από ένα ποστ ευχαρίστησε την ομάδα της για τη στήριξη, γράφοντας:

«It’s a Girl Our Super makeover baby!!! Ευχαριστώ την φανταστική ομάδα για την γλυκιά στήριξη! Ευχαριστώ τον άντρα μου @gregorykarydis ! Ladies my heart goes out to you! Σας πονάω και σας καταλαβαίνω όλες!!! Ζω μαγικά συναισθήματα αλλά και πολλά δύσκολα ! Είμαστε ηρωίδες 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻!!! @dutchesss_ 🦄 @pantelis_toutountzis 🧑🎤 @elenapapastavrou 🦊 @choudalakimaria 🧡 @grsupermakeover ☮️ @skaitv.gr 🧿 Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου!».

H στυλίστρια λοιπόν έγινε μανούλα εδώ και 22 μέρες και έχει αψεγάδιαστη σιλουέτα!

Δείτε φώτο στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved