Ζένια Μπονάτσου: Μιλά για το αυτοάνοσο νόσημα που έχει, το οποίο είχε και ο πατέρας της
Showbiz

Ζένια Μπονάτσου: Μιλά για το αυτοάνοσο νόσημα που έχει, το οποίο είχε και ο πατέρας της

Η Ζένια Μπονάτσου μίλησε σε συνέντευξή της μεταξύ άλλων, για το αυτοάνοσο νόσημα που έχει, το οποίο είχε και ο πατέρας της, Βλάσης Μπονάτσος.

Έχεις αναφερθεί και παλιότερα σε αυτό. Σε ένα αυτοανοσο που είχε και ο πατέρας σου; Κινδύνευσες ποτέ;

«Είναι ένα αυτοάνοσο, σπάνιο νόσημα που όταν στρεσάρομαι δημιουργείται στο σώμα μου με ένα οίδημα. Ευτυχώς εγώ ξέρω τι έχω και μπορώ να το αντιμετωπίσω με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Για τον πατέρα μου δεν ήταν το ίδιο γιατί δεν ήξεραν τι είναι… Και ήταν και επικίνδυνο για εκείνον γιατί πρηζόταν στο πρόσωπο και μπορούσε να του κοπεί η αναπνοή. Τον έβλεπαν να πρήζεται και έψαχναν να βρουν μήπως είναι αλλεργικός σε κάποιο μαγαζί.» ανέφερε στον Γιάννη Πουλόπουλο και στο περιοδικό ΟΚ!

Και πρόσθεσε η Ζένια Μπονάτσου: «Τότε, στη Γερμανία ήταν γνωστή αυτή η ασθένεια, στην Ελλάδα την ήξεραν δύο τρεις γιατροί. Δύο χρόνια μετά τον θάνατό του, που οφειλόταν σε αυτό το σπάνιο νόσημα, η μητέρα μου βρήκε τελικά τι ήταν. Και διαπίστωσε ότι το είχε και η μητέρα του πατέρα μου. Το θετικό είναι, ότι μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που έχω, αρκετοί μου έστειλαν μηνύματα στα social media με ανάλογα συμπτώματα και τους συμβούλευσα τι εξετάσεις να κάνουν και σε ποιους γιατρούς να απευθυνθούν.»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved