Κατερίνα Δημητρόγλου: Η πρώτη φώτο αγκαλιά με την κόρη της -  «Κλαίω και μόνο που σε κοιτάζω…»!
Showbiz

Κατερίνα Δημητρόγλου: Η πρώτη φώτο αγκαλιά με την κόρη της - «Κλαίω και μόνο που σε κοιτάζω…»!

Η Κατερίνα Δημητρόγλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι καρπό του έρωτα της, με τον σύζυγο της Γιώργο Κούρτη.

Την ευχάριστη είδηση έκανε η ίδια γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφού δημοσίευσε στιγμιότυπα μέσα από το μαιευτήριο!

Λίγες ώρες μετά τη γέννηση της μικρής, η ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της μια τρυφερή φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της και σχολίασε: "Έχω ερωτευτεί….Απερίγραπτα πολύ και έντονα…Κλαίω κ μόνο που σε κοιτάζω…σε κρατάω στην αγκαλιά μου και λιώνω..σε χαζεύω με τις ώρες…
Καλωσήρθες στον κόσμο μας μικρή μας λιονταρίνα ❣️Τα πράγματα δεν είναι εύκολα και είσαι ήδη ηρωίδα. Θα κάνω τα πάντα για να φωτίσω το δρόμο σου…θα σου κρατάω το χέρι για όσο το έχεις ανάγκη… κ θα σε κάνω δυνατή για να αντέχεις τα πάντα. Και ελεύθερη… Ναι, θέλω να είσαι ένα ελεύθερο πουλί. Και θα είμαι πάντα κάπου εκεί κρυμμένη να σε προσέχω."

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Κατερίνα Δημητρόγλου είχε παραδεχτεί «Και οι δύο θέλουµε να δηµιουργήσουµε οικογένεια, στόχος όµως πρώτα είναι να βάλουµε τις βάσεις στη σχέση µας και να δηµιουργήσουµε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την οικογένειά µας».

Το ζευγάρι πρόσφατα µετακόµισε σε νέο σπίτι στην Πεντέλη, και εκείνη διακόσµησε τη νέα τους στέγη με πολύ μεράκι και χαρά. Και ύστερα ήρθε η ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και τώρα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας κρατώντας στην αγκαλιά τους την κόρη τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved