Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η σπάνια φωτογραφία με την κούκλα σύντροφό του
Showbiz

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η σπάνια φωτογραφία με την κούκλα σύντροφό του

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία με την κούκλα σύντροφό του, εσύ την είδες;

Ο ηθοποιός, ο οποίος πέρασε δύσκολα το τελευταίο διάστημα, αφού έφυγε από τη ζωή η μητέρα του αντλεί δύναμη από τα παιδιά και την σύντροφό του!

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είναι ερωτευμένος εδώ και πολύ καιρό και δεν το κρύβει. Η γυναίκα η οποία βρίσκεται διαρκώς δίπλα του είναι η Κατερίνα και δεν έχει καμία σχέση με το χώρο της showbiz.

Ο ίδιος έχει πει: «Είμαι άνθρωπος της οικογένειας, αλλά προφανώς είχα ατυχίες ή δεν ήταν κατάλληλες οι στιγμές και δεν μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε με τις τρεις προηγούμενες συζύγους μου κάποιες δυσκολίες που προέκυψαν κι εγκατέλειψε ο ένας ή ο άλλος».

Για τις δύο φορές που παντρεύτηκε την ίδια γυναίκα είπε: «Είχα παντρευτεί τη μάνα του Αλέξανδρου 2 φορές με πολιτικό και θρησκευτικό γάμο. Με την πρώτη μου γυναίκα έμεινα 5 χρόνια, με τη δεύτερη, που μου χάρισε έναν υπέροχο γιο, έκατσα 12 χρόνια και με την τελευταία έκατσα 13 χρόνια. Ελπίζω τώρα, με την Κατερίνα, να κλείσω. Σ' αυτή τη φάση νιώθω πλήρης, ευτυχισμένος και μετά από πάρα πολλά χρόνια αισθάνομαι απόλυτη ηρεμία δεν σφίγγεται το στομάχι μου».

Ο γνωστός ηθοποιός πριν από λίγο καιρό απέκτησε το πρώτο του εγγονάκι.

Μάλιστα στην εκπομπή, The 2night show», είχε πει για την σύντροφό του: «Η σύντροφός μου με συγκινεί γιατί αντιλαμβάνεται την ανάγκη μου και ελπίζω σε λίγα χρόνια να έρθει και η Κατερίνα κοντά μου. Θα πηγαινοέρχεται και την ευγνωμονώ για τη συμπαράσταση και την ενθάρρυνση στο εγχείρημα που είναι όνειρο ζωής και κατάφερα να το κάνω».

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια τρυφερή φωτογραφία με τη σύντροφό του και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: “Η μεγάλη μου αγάπη”!

Δείτε παρακάτω την σύντροφό του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved